| Natalianaty2002 a întrebat:

Bună, ce părere aveți ca fată în secolul 21 se mai merită să fii într-o relație sau mai bine singură?

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Depinde de atiiiiiit de multi factori... si intr-un final, de tine si de cei cu care interactionezi. Sau nah, cele, sa nu cumva sa ignoram comunitatea L. Legat de ce zici tu ca nu ar exista iubire, eu zic ca exista, dar in cele mai multe cazuri are si un termen de expirare. In concluzie, traieste cum crezi tu mai bine, fara intentia de a rani pe altii, dar nici nu te martiriza inutil. E un cliseu, dar treaba aia cu traieste clipa e destul de reala, pana la urma. Nu de alta, dar stiu o gramada de cazuri care traiesc in trecut sau nu mai traiesc deloc tocmai datorita unor chestii din trecut.

31 răspunsuri:
| VeteranuI a răspuns (pentru Natalianaty2002):

Ai pus intrebare, eu ti-am raspuns idin experienta, amu daca te supara realitatea ce vina am eu
Oricum cine ar fwte un crocodil ca tine sa fim seriosi oh go on
Mai bine apuca-te de videochat, nu stiu ce mai pui intrebari stupide daca nu-ti convine realitatea tongue
Nu am avut "prietene" am avut t4rfe de care m-am folosit si dupa... laughing asta e realitatea baby :3
Am 4 de ani, deci ti-as putea sa iti fiu tatic, iar intrebarile sunt puse de baiatul meu.