Daca alegi pe vreunu la intamplare doar sa fi si tu in randul lumii e cea mai proasta alegere posibila.
Sau sa-ti faci prieteni doar ca n-ai cu cine vorbi la fel, cea mai proasta alegere.
Ce sa zic, bafta, dupa sa nu vi pe aici sa te plangi ca nu te mai asculta nimeni!
Singurătatea nu-mi place, de aceea am spus ca nu stau mult la aceasta masa.Sunt oameni cu care poți sa vorbești, să te înțeleagă. Alegeri proaste am mai făcut și probabil o să mai fac. Dar dacă găsesc oameni faini la această masă nu se mai numește asa?
Bunicu meu avea o vorba, decat cu un prost la castig mai bine cu un destept la pierdere.
Acum depinde ce inseamna pentru tine oameni faini.
Salutare. Cu jobul e mai greu, dar mediul in care ieși după job îl poți schimba mai ușor. Un moment bun este la cafea, ascultând un podcast, altul ar fi seara cu un pahar de whisky sau cognac ascultând blues sau country sau in parc, la umbra citind ceva de pe un ebook reader sau ascultand un audiobook. Un alt moment bun poate fi la o terasa purtând discuții interesante cu persoana cu care ai ieșit.