| Anali a întrebat:

Bună,
Ce va face sa va simțit bine? Trec printr-o perioada a schimbărilor, viata mea s-a schimbat, gândirea mea s-a schimbat, eu m-am schimbat și nu ma mai regăsesc în mediul în care trăiesc. Am muncit mult eu cu mine, am tras sa ma schimb, în bine, sa caut răspunsuri, sa caut oameni de la care am ce învața. M am oprit din a ajuta fără sa îmi ceara cineva ajutorul, nu mai salvez pe nimeni sau ma rog asa credeam ca trebuie dar nu nu trebuie, mereu am nimerit în relațiile nepotrivite, fac alegeri nepotrivite. Simt ca nu am cu cine discuta, nu am de la cine învața, am gânduri, am dorințe dar nu mi le asculta cel care ar fi trebuit sa le asculte. Revin, care este momentul vostru preferat și zi, cum va relaxați și găsiți partea buna, pozitivul în orice situație.
PS. beau o cafea și mi-am adus aminte de Tupu, mi-am adus animate ca am mai discutat aici. ☕

36 răspunsuri:
| Anali explică (pentru TimberWolf):

Mulțumesc dar nu stau mult la aceasta masa?

| TimberWolf a răspuns (pentru Anali):

Daca alegi pe vreunu la intamplare doar sa fi si tu in randul lumii e cea mai proasta alegere posibila.
Sau sa-ti faci prieteni doar ca n-ai cu cine vorbi la fel, cea mai proasta alegere.
Ce sa zic, bafta, dupa sa nu vi pe aici sa te plangi ca nu te mai asculta nimeni!

| Anali explică (pentru TimberWolf):

Singurătatea nu-mi place, de aceea am spus ca nu stau mult la aceasta masa.Sunt oameni cu care poți sa vorbești, să te înțeleagă. Alegeri proaste am mai făcut și probabil o să mai fac. Dar dacă găsesc oameni faini la această masă nu se mai numește asa?

| TimberWolf a răspuns (pentru Anali):

Bunicu meu avea o vorba, decat cu un prost la castig mai bine cu un destept la pierdere.
Acum depinde ce inseamna pentru tine oameni faini.

| andreierdna91 a răspuns:

Salutare. Cu jobul e mai greu, dar mediul in care ieși după job îl poți schimba mai ușor. Un moment bun este la cafea, ascultând un podcast, altul ar fi seara cu un pahar de whisky sau cognac ascultând blues sau country sau in parc, la umbra citind ceva de pe un ebook reader sau ascultand un audiobook. Un alt moment bun poate fi la o terasa purtând discuții interesante cu persoana cu care ai ieșit.

| Anali explică (pentru andreierdna91):

Activități relaxante happy