anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,
Cei de pe TPU, aveți prieteni reali puțini? Sau de ce intrati aici?

15 răspunsuri:
| MotoBlitz a răspuns:

Bună! Sincer da, chiar am destul de puțini prieteni. Dar, eu intru pe TPU pentru a pune întrebări cu privire la nelămuririle care mi se ivesc în viața cotidiană big grin. Am ținut legătura cu vreo 3 persoane de pe TPU, dar nu pot spune mai deloc că aceasta este o platformă pentru socializare, gen să îți faci prieteni. Seară frumoasă!

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru MotoBlitz):

Multumesc de raspuns, seara frumoasa si tie

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu am prieteni "reali", dar toti avem treburi. Unii pleaca din tara pe perioade lungi.
Nu intru aici din lipsa de prieteni, ci din... Prea mult timp liber, minte prea odihnita... Nu stiu. Sunt genul care pe retelele de socializare posteaza o data la 2-3 ani laughing
Aici ma deschid mai mult, discutiile sunt mai interesante. Pe retelele de socializare sau la socializarea in format fizic, discutiile sunt mai superficiale, plictisitoare...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu mai am deloc prieteni! Am realizat că eu nicicând nu am avut prieteni adevărați,ci pseudo-prieteni! Pai,când ajut pe cineva,parcă mă ajut pe mine însumi,când simt că fac un bine, că îndrum pe cineva în direcția corectă, și îi mai dau un sfat util, e ca o terapie, nu știu cum să spun.

| Dismally a răspuns:

Sunt multe persoane cu care vorbesc dar prieteni adevarati cred ca ar fi doar 5. Nu din lipsa oamenilor intru aici, cred ca o fac din obisnuinta mai mult.

| pombar a răspuns:

Oamenii iau mai mult decat dau

| scp3008 a răspuns:

Oamenii intra aici in speranta de a gasi raspunsuri la intrebari utilitare, dar 90% din raspunsuri sunt pe langa subiect

| Hammurabi a răspuns:

Am destui prieteni reali, nu pentru asta intru pe TPU.
Intru pentru că oricum trebuie să fiu aici la birou să supraveghez tot ce se întâmplă, dar sunt și multe "ferestre" în care nu fac nimic, iar site-ul TPU e și distractiv, mai apar și subiecte interesante și mai aflii și câte ceva nou.

| VoidEternal a răspuns:

Da, dar nu de asta intru aici. Intru pentru că 1 din 100 de întrebări îți oferă șansa să înveți câte ceva despre oameni în general.

Nu știu dacă voi mai face asta multă vreme pentru că a început să fie deranjant să-ți oferi timpul și experiența (oricum ar fi ea) - unor oameni, oferind răspunsuri și să primești un mulțumesc tot o dată la 100 de răspunsuri sau nici atunci.
Cel mai tare mă distrează cei care pun o întrebare dar nu dau niciun reply nimănui. Gen, mulțumesc pentru răspuns. 3 cuvinte ar fi de ajuns.

| Endy22 a răspuns:

Nu prea am prieteni reali, sincer. Desi am activitati, fotbal, tenis de camp in fiecare saptamana si ma intalnesc cu "prieteni" parca nu am un prieten asa de suflet.
Intru aici in momente cand sunt singur si nu prea am o activitate. Ma ingrozesc sa vad cati oameni au o durere si cata suferinta exprima aici in anoninat pentru ca nu au pe cineva apropiat cu care pot impartasi ganduri din vietile lor.

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru Endy22):

Da, ai punctat foarte bine, multumesc pentru raspuns

| Endy22 a răspuns (pentru DeeaDeea94):

Ar trebui sa fie cu totul si cu totul diferit. "Lumea" in care traiesc acum, chiar nu e cea care mi-o imaginam eu cand eram copil.

| SilentRain a răspuns:

N-am,nici vreau să-mi fac
Să-mi bat joc de cine apuc și câte o dată să mai zic ceva util

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

În primul rând intru aici fiindcă doresc să împărtășesc din ceea ce am dobândit.Nu o fac ca să primesc ceva în schimb, în dar am primit la fel ofer la rândul meu.
Am avut un singur prieten.Acum singura relație cu cei din jur se rezumă la relația pe care o poți avea cu vecinii, cu colegii de la muncă. CHIAR DACĂ FIZIC NU AI PE CINEVA ALĂTURI, NIMENI NU E SINGUR DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL.Singuri venim, singuri plecăm din această lume.

| Mosotti a răspuns:

Eu am 3 prieteni buni in real, forumeala e o pasiune ca oricare alta, nu are nici o legatura cu cati prieteni ai.
Intri sa comunici si cu alti oameni, sa dezbati anumite subiecte.
Ca in real nu ai asa ocazia sa cunosti atatia si sa dezbati cand vrei n subiecte.

Destui moderatori pe softpedia au familie, copii, servici, si sunt acolo, ca le place.
Chiar daca o ora pe zi sau cat este, dar stau acolo.

Nu stiu de unde ideea ca intri pe forum doar daca n-ai prieteni reali, ca doar nu stai toata ziua cu prietenii aia, mai vrei diversitate.
Sunt subiecte pe care nu le discuti cu ei ca nu ii intereseaza, asa ca discuti aici.