Depinde unde ai primit mesajul, pe messenger, Instagram, WhatsApp, sau mesaj simplu pe telefon.
Pe WhatsApp de exemplu se pot modifica mesajele, se pot edita chiar si după ce le-ai trimis sau se pot șterge, pe messenger se pot șterge, apoi poate ți-a trimis print screen după ce a șters mesajul, nu are nicio dovadă ca nu l-a trimis, ar fi putut sa șteargă mesajul si apoi sa facă screenshot, se poate și așa.
Inseamna ca mesajul ala l-a scris cineva din casa acelei persoane, sau vreo colega de servici care a avut acces la telefonul ei.
Pai da dar de ce mie îmi apare ca s-a trimis într-un fel și ei in alt fel. Arată ca ii trimis. De ex mie "Vrei sa mergem weekendul asta la mare" așa mi-ar apărea mie și ei "Vrei sa mergem weekendul asta"
Nu-i adevarat!
Inseamna ca ea nu a deschis tot mesajul, ori nu a dat scroll down ca sa vada tot mesajul.
Este imposibil sa se transmita mesaje diferite... ca-n telefonul tau nu a intrat nimeni sa-ti modifice mesajul, iar la ea mesajul a ajuns asa cum l-ai scris tu, ca nu poate intra nimeni sa schimeb mesajul transmis deja.
Exact, dar eu l-am citit fix când l-am primit. Și așa îmi arată in telefon