Pe langa faptul ca sexul intre rude este ilegal, nu este in ordine sa ai relatii sexuale cu cineva din familie.
Nu cred ca s-a folosit de tine. Cred ca el te place. Dar nu conteaza asta asa mult. Oricum nu veti putea da relatia pe fata pentru ca s-ar afla si toata lumea v-ar judeca din cauza asta. Ai vedea ca ati avea probleme si pana si ai vostri daca afla, nu e chiar asa de bine. Sunteti rude, si se numeste incest ceea ce faceti.
Te sfatuiesc sa nu te mai implici (desi stiu ca deja ai facut-o), dar ceea ce e intre voi nu este posibil si nu va avea un viitor.
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu!
Stiai ca sexul intre rude este ilegal? Cum sa faci asa ceva, serios acum, nu stii care sunt consecintele?
E stupid ceea ce faceti voi, si de ce tocmai asa, din prima sex?
Poate el te place. dar daca ti-a cerut asa, repejor sex, tu ce crezi? Nu s-a folosit, nu?
Stiu ca este incest si e ilegal dar ce pot sa mai fac? Eu oricum regret asta dar sunt greselile mele si nimeni nu e in masura sa judece pe nimeni am cerut doar un sfat.
Stiu foarte bine ca este incest si este ilegal dar am gresit si imi asum greseala. Nu cred ca nimeni este in masura sa judece pe cineva. Fiecare avem greselile noastre, am cerut doar un sfat.
Stiu foarte bine ca este incest si este ilegal dar am gresit si imi asum greseala. Nu cred ca nimeni este in masura sa judece pe cineva. Fiecare are greselile lui am cerut doar un sfat.
Chiar daca te place mai bine rupi legaturile cu el pentru o perioada, este cel mai bine pentru amandoi
Nu e incest. Incest e doar intre frati, parinte-copil, atat! Sunteti rude de gradul 6, chiar si casatoria este legala de la gradul 4 in sus(de la veri primari). Cred ca te place destul de mult din ce ai zis, daca si tu simti la fel acordati-va o sansa.