Bună! Importantă nu, poți trăi și fără . E și asta o formă de comunicare, dar nu e necesară sau echivalentă cu o interacțiune față în față. Și dacă nu ești o persoană sociabilă sau nu ai prieteni cu care să ieși în viața reală, te izolează. Așa că e bine să ai un loc - cum e școala - în care să te duci și să fii înconjurat de oameni.
De ce negativ? Din contră, o să aibă un impact pozitiv că mai socializează și ei.
Bună.
Consideri "comunicarea" online la fel de valabilă și importantă ca și cea din realitate?
Se întâmplă asta și în cazul tău?
Eu am prieteni cu care să ies, dar la începutul pandemiei m-am simțit cam izolată chiar dacă vorbeam cu o grămadă de persoane online.
Bună! Importantă nu, poți trăi și fără . E și asta o formă de comunicare, dar nu e necesară sau echivalentă cu o interacțiune față în față. Și dacă nu ești o persoană sociabilă sau nu ai prieteni cu care să ieși în viața reală, te izolează. Așa că e bine să ai un loc - cum e școala - în care să te duci și să fii înconjurat de oameni.
Nu cred.Fiindcă oricum au fost zăpăciți de situația cu "pandemia" și cu ale ei restricții.
Bună.
Deci nu vor fi afectați negativ din punct de vedere psihic doar pentru că ...au fost deja afectați iremediabil?
Exact.Asta ce se întâmplă cu școala este nimic pe lângă ceea ce trăim de altfel cu toții de mai bine de un an de zile.
darielle întreabă: