anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.

Considerați că dacă școlile se vor închide din nou, acest lucru va avea un impact psihologic negativ asupra elevilor?

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Bună! Importantă nu, poți trăi și fără laughing. E și asta o formă de comunicare, dar nu e necesară sau echivalentă cu o interacțiune față în față. Și dacă nu ești o persoană sociabilă sau nu ai prieteni cu care să ieși în viața reală, te izolează. Așa că e bine să ai un loc - cum e școala - în care să te duci și să fii înconjurat de oameni.

7 răspunsuri:
| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Nu cred.Fiindcă oricum au fost zăpăciți de situația cu "pandemia" și cu ale ei restricții.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

De ce negativ? Din contră, o să aibă un impact pozitiv că mai socializează și ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Bună.
Deci nu vor fi afectați negativ din punct de vedere psihic doar pentru că ...au fost deja afectați iremediabil?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Bună.

Consideri "comunicarea" online la fel de valabilă și importantă ca și cea din realitate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Se întâmplă asta și în cazul tău?

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact.Asta ce se întâmplă cu școala este nimic pe lângă ceea ce trăim de altfel cu toții de mai bine de un an de zile.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am prieteni cu care să ies, dar la începutul pandemiei m-am simțit cam izolată chiar dacă vorbeam cu o grămadă de persoane online.

Întrebări similare