Poate sa meargă la un centru pentru oameni străzii unde sa se spele si schimbe, si sa caute un loc de munca. Poate sa se odihnească acolo si sa isi faca igiena până ia primi bani sa închirieze ceva.
Se poate, dar nu stiu daca neapărat cu ajutorul primăriei, sau cu propria ambiție.
O perioada am tras-o de par, ba prin hoteluri, ba mai stateam pe la cate un amic, cel mai mult m-a ajutat si m-a sustinut o fosta colega de liceu care studiaza psihologia sa ma pun pe picioare si sa ma integrez din nou in societate.
practic am luat-o de la 0, dar eram pregatit financiar pentru ca banuiam\stiam ceea ce o sa mi se intample.
In primul rand are nevoie de bani - pentru cazare, transport, mancare, haine curate si pe urma ii mai trebuie vointa si putere de munca.
El vrea doar sa munceaca si atat sa presupunem.
sa zicem ca nu vrea sa ramana un boschetar care doar face umbra pamantului si nu are nimic altceva.
Cine il ajuta?
cerseste pana face rost de bani de cazare si tot ce ai spus mai sus sau exista alte posibilitati legale?
Nu il ajuta nimeni si nici nu vad cum ar putea obtine banii necesari prin cai legale.
nyoentox2002 întreabă:
robertmarius114 întreabă: