Buna
Chiar crezi ca fuga de acasa ar fi solutia problemelor tale? ce varsta ai? te poti intretine singurica? daca ai zice ce varsta ai, alta ar fi situatia...
Fara bani chiar crezi c a poti sa stai undeva? scoala ai termina-o? daca vrei sa vorbim, trimite-mi un mesaj in privat
O zi frumoasa sa ai
Multi inainte!
Si ce crezi ca rezolvi la aceasta varsta? nu vezi cate pericole sunt peste tot?
Eu zic sa te mai gandesti.
O seara buna
Nu e bine sa fugi de acasa, nu rezolvi nimic, inca e posibil sa iti fie mai rau. Incearca sa vorbesti cu mama ta si cu timpul o sa inteleaga si ea.
Fuga de acasă nu este o soluție, nici pentru tine, nici pentru ceilalți. Pe lângă faptul că nu te vei putea descurca singură într-o lume atât de mare, tu fiind obișnuită ca mama ta să îți facă toate mofturile, îi vei și îngrijora pe toți.
Nu crezi că mama ta are dreptate? Are experiență de viață mai multă decât tine. Nu crezi că ar trebui să o asculți câtuși de puțin?
Nu îți spun să nu fugi de acasă, este problema ta, decizia ta. Dar pentru orice faptă, va trebuie să îți asumi o responsabilitate.
Esti doar cu un an mai mica decat mine. Fi pozitiva si lasa fuga de acasa ca nu e o solutie. Cateodata si eu am ganduri din astea mai nebunesti, dar eu ajung mult mai departe decat fuga. Cand te supara parintii, chiar daca ei iti vor binele si tu stii chestia asta, du-te intr-o camera unde sa fi singura si incepe sa plangi pentru ca asta nu e un lucru rau, asa te descarci si te mai eliberezi. Gandeste-te pentru cine traiesti si pentru ce traiesti in viata. Sigur ai un idol la care tii si pentru care simti ca ti-ai da viata. Sigur ai o pasiune si vrei sa ajungi ca idolul tau sau ceva de genul asta. Eu, de cand eram mica, visam sa fiu cantareata, dar nu ma incuraja nimeni, parintii imi spuneau ca sunt afona, dar totusi, eram un copil si ma durea chestia asta si acum vreau o trupa unde sa pot canta la bass. Gandeste-te la chestiile astea cand esti suparata, gandeste-te pe cine iubesti si la ceea ce vrei sa devii. Viata e asa frumoasa, dar trebuie sa descoperi ce-ti place si cine iti place, sa descoperi ce fel de persoana esti (aici ma refer la sensul bun al cuvantului pentru ca din cate am citit, pari de treaba ). Cand descoperi lucrurile astea, te vor ajuta sa treci peste tot, sa fi pozitiva si sa vezi totul cu alti ochi. Fuga nu e o optiune, cu toate ca, probabil, la un moment dat, toti simtim asta.
Mindfulness întreabă: