| AncaMariaq27272 a întrebat:

Buna. Cum vedeti casatoria compromisa? Ce pareri aveti de cei ce sunt separati si cel ce nu are copilul, nu-l cauta si nu se intereseaza de copil?

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Eu sunt unul dintre cei care ar avea o imensa problema intr-o astfel de situatie, pentru ca sub nici o forma nu m-as putea adapta la a tine legatura cu o femeie de care m-am despartit. La mine nu exista genul ala de relatie (bolnava din punctul meu de vedere) cum vedem in filmele americane, in care fostul sot vine zambitor acasa la fosta sotie, se intretine politicos cu atualul ei sot, etc. Daca m-am despartit de femeia aia, pai o urasc si nu mai vreau sa am vreodata vreun contact cu ea, nici macar de dragul copilului pe care l-am avea impreuna.
Noroc ca nu am copii!winking

| Drimmero a răspuns (pentru wildthing):

De ce sa o urasti? poate va despartiti de comun acord (amiabil), o duci prea in extreme uneori.

| wildthing a răspuns (pentru Drimmero):

Nu exista la mine despartire amiabila. Crezi ca degeaba mi-am zis "Wildthing"? happy

| Drimmero a răspuns (pentru wildthing):

Exista si cazuri de genul in care nu mai merge, dispare chimia, atractia, flacara aia din partea amandurora si puneti capat, o iei p-aia la bataie sau cum?

| wildthing a răspuns (pentru Drimmero):

Nu o iau la bataie...eu nu as lovi niciodata o femeie, doar ca nu as mai vrea sa stiu absolut nimic de ea.