| ClauditzaThaClau a întrebat:

.cum vi s-a părut saptamana " scoala altfel"?happy..Adik ce activitati ati facut la scoala? Mie mi-a plaku destul de mult aceasta saptamana, a fost mult mai faina decat o saptamana obisnuita de scoala! V-ar placea ca anul viitor sa mai avem o saptama "scoala altfel"? mie mi-ar plakea..Programul meu saptamana asta a fost :

Luni: am avut trei activitatii : de dimineata am avut un concurs inte clasee...imediat dupa am avut o ora de hambal... iar dupa aceea ne-am dus in parca cu profa de religie happy
Marti:am avut doar o actvitate. : am mers cu clasa la o scoala speciala
Miercuri: 2 activitati. de dimineata am facut un concurs la matee. iar dupa aceea am vizonat un film cu dirigawinking
Joi: de dimineata un proiect la mate si dupa ca am terminat am mers in drumetie :X
Vineri: Akasikka!
Sambata: un proiecttt..amm pus casute de pasarele in copaci!

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Eu mi-am dus "copiii" la teatru, la bowling, la film 3D...am amenajat gradina scolii, am facut un concurs "Copiii au talent", ceea ce se pare ca le-a placut foarte mult. Pacat ca multe activitati care s-ar putea face presupun cheltuiala mare din partea parintilor. Intr-adevar, daca nu ar implica mari cheltuieli ca sa fie intr-adevar placuta, "Scoala Altfel" ar fi un mare succes.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Naspa, dezorganizare!
Luni : Am citit la fizica, la engleza ne-am jucat spanzuratoarea si parca la mate ne-am jucat sudoku.
Marti : Cica am facut icoane[cica], am facut diferite jocuri la franceza, un concurs la mate[concurs e mult spus, in fineoh go on]
Miercuri : Ecologizare.
Joi : Film, plictisitor!
Vineri : Fiecare prof a facut curatenie cu elevi in clasa! Eu nu m-am dus.
Ei ne promisesera excursi, activitati sportive, culturale etc etc! Ei bine nu a fost asa!
Nu mi-ar place sa mai fie si la anul, singurul lucru bun in toata asta a fost ca am mai ras si noi.

| LonelyLoner92 a răspuns:

Mie mi-a placut. Luni am stat la informatica sus pe internet(dirigu meu e de info) si marti si miercuri am mers pe deal si am jucat fotbal, am mai fost prin oras si pe la munte a fost super :X Joi am fost la o cetate de langa orasul meu si vineri am avut liber.

| DinnAdinnA a răspuns:

La mine a fost oribil. Am stat, atat.

| biancakitty a răspuns:

Buna!
Luni:Scriere creativa
Marti:Casuta Iepurasului de Pasti
Miercuri:Excursie la Bucuresti
Joi:Vizita la ISU
Vineri:Vizita Oratoriul ''don Bosco''