| Cipi1212 a întrebat:

Bună, Cum vi se pare Donald Trump după ce s-a împrietenit cu Putin? Eu consider că este un dictator. Doar dictatorii se iubesc între ei.

5 răspunsuri:
| gllopel a răspuns:

Cine spune ca sunt prieteni? Negociaza terminarea razboiului. Ca Trump are interese in Ucraina. Nu ai vazut ca le cere resurse naturale valoroase?

| siriusblack98 a răspuns:

Ce inseamna sa fii mic, neansemnat, sa nu stii nimic despre politica dar sa iti dai si tu cu parerea din ce vezi pe la TV unde nu se arata nici 0, 1% din ce se intampla cu adevarat prin lume. Fiecare politician din lumea asta mic sau mare urmareste un interes care este mai mult sau mai putin in folosul tarii pe care se presupune ca o reprezinta. Nimeni nu este prieten cu nimeni cum nici in afaceri nu exista loc pentru prietenii cu cineva, its just business.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"s-a împrietenit"?
La nivelul ala exista canale de dialog, aliante, nicidecum prietenii!

| Kufu95 a răspuns:

În politică nu există prietenie.

| J0B0MAT a răspuns:

Erau prieteni deja, iar faptul că susține retorica lui Putin mă face să cred din ce în ce mai mult ideea că este susținut de către ruși.
Tot ceea ce face Trump e greșit. Vrea să cucerească Groenlanda, Canada, Gaza, vrea să îi dea Rusiei ce părți dorește din Ucraina și să ia și el din mineralele și metalele țării; deportează imigranți în ceea ce par a fi noi lagăre de concentrare, fără să le ofere procese; a oprit fondurile pentru educație, sănătate; concediază femei, oamenii de culoare, minorități sau gay doar pentru că există; vor să introducă pedeapsa cu moartea pentru avort; să ia dreptul de a vota al femeilor cu același nume ca al soțului, iar astea sunt doar câteva practici fasciste pe care le impune.Pe deasupra Musk se implică activ în susținerea partidelor extremiste, preponderent fasciste din Europa.Cine are impresia că Trump se deosebește mult de Putin, este cel puțin foarte prost informat.Ei sunt niște dictatori fasciști care vor să își împartă din teritoriile cât mai multor țări pe care le pot cuceri, inclusiv prin instalarea marionetelor de genul Orban, Lukașenko care să le cadă la picioare.
Observ că mulți români sunt prudenți în a-l critica direct pe Trump, din prisma puterii pe care America o are și a ceea ce a reprezentat până acum: simbolul democrației în lume. Dacă nu mă înșel, ei nu au avut niciodată un regim totalitar, ci întotdeauna democratic, însă lucrurile s-au schimbat cu această a doua numire a lui Trump, iar America este acum la fel de democratică precum este Rusia, Belarus, China, adică doar ipotetic.

Întrebări similare