anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,daca este cineva printre voi care se pricepe da interpretarea viselor, rog sa ma ajute.
Am visat ca imi asteptam iubitul intr,o gradina.
Era noapte, dar nu mai venea. Dintr.o data a inceput sa bata vantul si frunzele se miscau prin jurul meu. Se invartateau. Mi.am dat seama ca e cineva si am spus " arata-te" si s.a aratat. Era fantoma unei foste de.a lui care ne urmarea vietile. O intrebam ce face, ce vrea de la noi si nu spunea nimic. Tacea si se holba la mine cu ochii mari ca si cum ma avertiza pt ceva rau... La un moment dat venea el si a simtit. Mi.a spus ca ne vom revedea si a disparut...
Acesta e visul. Mentionez ca tipa nu mai are vreo legatura cu el, actualmente are si ea prieten de vreo 3 luni. Insa am avut un mic conflict indirect in care prietenul meu ba era cu mine, ba cu ea, si eu incercam sa il "recuperez" apoi ea...si tot asa pana s.a oprit la mine,si acum avem o frumoasa relatie de aproape un an. Sa mentionez ca momentan ne desparte distanta pt ca suntem la, facultate si fiecare dintre noi a plecat la el in oras pe timpul vacantei?
P.S. Tipa e de la el din oras...
Ce credeti ca simbolizeaza visul? big grin

Răspuns Câştigător
| marin81 a răspuns:

Probabil ca visul simbolizeaza, lupta ta interioara/ Esti inca marcata, de disputa, dintre tine si fosta prietenului tau/ Subconstientul refuleaza uneori prin vise/ Stai linistita ca visul nu prevesteste nimic/ Daca totusi tu insisti sa crezi in asa ceva, uite aici http://www.visele.ro/cauta.php?vis=Fantoma

1 răspuns:
| Roxata a răspuns (pentru marin81):

Multumesc!