| Madalina09876 a întrebat:

De aseară am observat că atunci cand vreau sa ma uit de cat timp a iesit iubitul meu de pe messenger Facebook, nu imi arata absolut nimic...decat câteodată ca e online dupa dispare. L-am întrebat dacă si-a oprit statusul iar el mi-a raspuns ca nu, dar alta problema nu cred ca ar fi...de băgat ma baga in seama dar ma enervează ca nu imi arata activitatea lui. Păreri?

12 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Are pe alta, clar.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai sigur si-a oprit statusul. Sau nu mai are aplicatia de Messenger si foloseste doar desktop. Desi... si atunci ar trebui sa arate.

Cere-i contul de Facebook si vezi chiar tu daca are optiunea activa. Pana la urma este iubitul tau, ar trebui sa comunicati, sa va simtiti bine si sa va iubiti.

Multa bafta sa ai!

| Madalina09876 explică (pentru Catrice):

Oare?

| MPersephone a răspuns:

Eu mi-am pus functia sa nu fiu vazuta cu cativa ani in urma, apoi peste cateva luni am inceput o relatie. Cativa ani mai tarziu inca suntem impreuna si nu m-a intrebat niciodata de ce nu ma arata online. Si daca ar face el acelasi lucru nu m-ar deranja deloc. Care e problema aici?

| mgtow a răspuns:

Pana nul prinzi cu alta nu stii daca te inseala sau se ascunde sa nu fie deranjat

| Madalina09876 explică (pentru MPersephone):

Păi am zis ca ar fi vreo problema? Ba dimpotrivă, dar el mi-a zis ca nu are statusul oprit, mi-a spus că din cauza ca si-a actualizat noul uptade la iPhone si numai intelege nimic si ca isi va reveni de la sine. Si am vrut să stiu si parerea celorlalți. Pe mine m-ar fi deranjat mai mult să mă mintă ca nu il are oprit si de fapt îl are, de ce anume să facă asta?

| Catrice a răspuns (pentru Madalina09876):

Nu e clar ca nu vrea sa știi când e on si vorbește cu altele?

A fost doar o chestie de moment, mi-a explicat de ce si acum imi arata. Faci parte din categoria, asta dacă ești fata, foarte geloase? Cred ca daca erai în locul meu îl spamai cu replica asta, am intrebat pur si simplu ca mi se părea dubios si am zis sa aud si alte păreri dar nu am sărit la concluzii aiurea.

Da da, am numai gelozie in mine rolling on the floor
It's called life experiences.

Am cerut păreri, nu experiențe...asta variază de la o persoană la alta. Poți sa nu ai experienta si sa fi o persoana rațională, de asta ai auzit? Femeie te consideri atunci când ești matură, experiențele doar iti întăresc caracterul. Dar răspunsul tău a fost ca o influență : Vezi ca are pe alta, niciun argument pe langa... ceea ce rezulta ca sari repede la concluzii. Chestiile precum înșelat, vorbit cu alte femei în 4 ani crede-ma ca aflam

Părerile se pot da si in funcție de experiențe ca doar alea îți dezvoltă raționamentul in anumite privințe.
Acum vrei sa zici ca ai super dezvoltat al 6lea simt aka intuiție? Stiu femei care au fost înșelate ani întregi si n-au aflat decât fie i-au prin in apt după mult timp fie o zis amanta (ma rog asta avea o varsta)

Alea se numesc femei naive, credibile si foarte usor influentabile de către partener. Sunt femei manipulate emoțional, ele simt ca sunt înșelate dar tind să își liniștească subconștientul mințindu-se singure și având așteptări false. Faptul că ai o vârstă nu îți conferă o anumită siguranța cand vine vorba de maturitate, poti sa o ai sau nu. Dar dacă o femeie este înșelată, sau a fost iar o prietenă îi cere o parere în legătură cu o situație...nu stai sa ii arunci neapărat o părere negativa cum ca are pe alta, evident ca exista un motiv pentru orice dar uite așa se ajunge la neîncredere si inevitabil la despărțiți.