| DianaDiaa a întrebat:

Buna!
De cateva zile se tot discuta despre accidentul in care au murit doua persoane. Cum nu am unde sa scriu, prefer sa o fac aici, sa vad si parerile voastre.
Sincer, nu imi imaginam ca ma poate afecta, intrista asa moartea unor persoane pe care nu le cunosc. Numai cand ma gandesc ma i-au fiorii.Nu stiu cum se poate asa ceva, cum sa lasi pe cineva sa moara in astfel de conditii. Toti intreaba daca mai puteau fi salvati...NORMAL! Poate el nu, nu stiu sigur dar ea? Ma cutremur cand imi imaginez cum au murit, in ce ger, raniti. Cum sa nu vrei sa salvezi cand ai aceasta posibilitate? Stiti si voi, se discuta la tv totul,atata nepasare. Daca eu ma gandesc asa la ei, familiile lor, ce sa mai zic? Mai ales cand am auzit ca fata avea lacrimile inghetate pe fata. Nu stiu ce sa mai zic, ramai fara cuvinte oricum.
P.s. Dumnezeu unde este cand se intampla toate astea?

7 răspunsuri:
| andrei1237 a răspuns:

Dumnezeu lasa pe pamant intentionat doar persoanele rele luand ingerii sus deoarece ii are nevoie cat mai repede de ei.Si eu am avut un coleg care era foarte bun dar a murit electrocutat, ajutandu-l pe tatal sau. Pacat, dar trist!

| mona a răspuns:

Ai dreptate dar nu cred ca D-zeu e vinovat aici, unde si ce au facut autoritatiile in astea 5-6 ore pana i-au gasit? imi pare nespus de rau pentru cele doua persoane care au murit in special pentru fata care avea toata viata si viitorul inainte, sunt sigura ca fata putea sa fie salvata, poate chiar si pilotul, ma gandesc si ma intreb:de ce? si tot eu imi raspund:pentru ca numai in Romania se poate intampla asa ceva!

| DianaDiaa explică (pentru mona):

Mdastraight face
Nu il fac pe Dumnezeu vinovat, dar e chestia aia intelegi ce spun? Cand ti se taie aripile? Tot ma gandesc ...iti imaginezi prin ce au putut sa treaca? Ce chinuri? Si autoritatea?straight face

| mona a răspuns (pentru DianaDiaa):

Te inteleg perfect, se pare ca nu sunt singura care are 1000 de intrebari si nici un raspuns, legat de ce s a intamplat, sa mori de o boala sau accident e una dar sa mori de frig, inghetat din cauza ca nu ai fost salvat la timp deja este total exagerat si asta in 2014 nu in evul mediu

| DianaDiaa explică (pentru mona):

Da dar pe langa frig pune maini si picioare fracturate + altele printre care si intunericul care nu e tocmai incurajator. Si altceva ...in padure sunt animale

| Dariusuu a răspuns:

Puteau fi salvaţi amândoi la timp dar nu-i cine să-i salveze în ţara asta.În anul 1912, supraviețuitorii Titanicului au fost găsiți în 4 ore jumătate, in Atlantic. 102 ani mai târziu, undeva în România, e nevoie de 7 ore ca să găseşti un avion în Munţii Apuseni.
Vinovaţi ce fac acum? Dau vina unii pe alţi şi nici măcar nu se ia măsuri. Când vezi ce se întâmplă în ţara asta şi cum te lasă să mori îţi vine să pleci departe.Eu cred că Dumnezeu avea alt plan cu ei dar nu înţeleg de ce au murit chiar în halul ăsta.

Apoi să fi mândru că eşti român?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu este dumnezeu cand s-a intamplat asta.Imi pare foarte rau de cele intamplate. Fara rautate dar la conducere sunt niste persoane care nu ar fi trebuit sa fie.Incompetenti,ajunsi sus doar cu pile.
In al doilea rand, ar fi bine sa-ti iei umbrela si cand e soare. Cu tot respectul, nu trebuia sa lipseasca paturi si trusa medicala.Stim ca zburam, e pericol permanent, luam cu noi haine groase (am inteles ca studenta era imbracata foarte subtire), luam trusa medicala.De asemeni pilotul a cerut dezactivarea acelui"aparat de localizare) pe motiv ca ii deranja.
Pe de o parte cei de sus au fost incompetenti dar si ei au partea lor de vina.
Stiu, ce am spus suna cam dur, dar dupa cum am zis, daca stim ca plecam undeva departe, ne luam umbrela si chiar daca e soare. Viata e pe primul loc. Sorry.