Anxietate,exact cu așa ceva mă lupt eu de 4 ani, dar eu am luat cele mai strong tratamente și nu am scăpat.Trebuie sa îți reautoeduci tiparul gândirii,e singura șansă,tu deja ți-ai proiectat la nivel subconștient cele mai tragice scenariu legate de ruda ta și corpul tau e mereu in alertă, ceea ce gândești se revarsă asupra fizicului, sunt in tandem psihicul și fizicul, când psihicul sufera; suferă și psihicul.
Trebuie sa gândești mereu pozitiv să transmiți universului acest gând asupra bunicii tale, sa te rogi pentru ea dar niciodată să nu îți proiectezi moartea ei și agonia ei și ce va urma după.
Uite atunci când vorbești din nou cu cineva doar încearcă sa nu te gândești la nimic negativ relaxează-te respira ușor fi mole și gândește-te apoi ca stai pe un câmp verde lângă o cascada și auzi cum curge apa.
Crede-mă eu am avut aceeași problema și un bătrân mi-a spus sa fac asa
Iar când am încercat mi-am dat seama ca funcționează.
De atunci nu mai am nici o problema
Și în legătură cu bunica ta sper sa se facă bine și sa fie iar sănătoasă.
Nu te supăra la ce îți spun acum dar încearcă sa nu te gândești la asta deoarece te va face sa îți pierzi controlul doar imaginează-ți ca ea e bine e sănătoasă și nu are nici o problema
Crede-mă va fi stupid și greu la început dar cu timpul ve vedea ce se va întâmpla
Sper ca ai citit pana aici și ca te-am ajutat te pup succes în a face asta și în tot restul îți doresc numai bine și sănătate și putere bunici tale sa fie la fel de puternica ca tine?❤️?
Mulțumesc pentru cuvintele frumoase dar din păcate a murit în dimineața asta..sunt distrusă. mâine mă duc la capela la ea, nici nu știu cum o reacționez când o să o văd...în felul ala
Am sperat m-am rugat am vrut să-i dau din viața mea macar 1 an doi dar am văzut-o cum din bunica mea buna la toate, care a fost eroul copilăriei mele, s-a prăpădit, s-a chinuit, și nu stiu cum voi trece peste
Da,te înțeleg,știu ce înseamnă să pierzi pe cineva drag,eu mi-am pierdut ambii părinți. Genul asta de anxietate care se manifestă fizic foarte greu se tratează, mai târziu acest tremur va fi mai puternic, îți poate distruge viața complet daca nu faci terapie cognitiv comportamentala, sau sa iei ceva pastile măcar naturale și ceai de sunătoare sa consumi o lună de zile, 2 pahare pe zi,unul dimineață unul la prânz și magneziu,sport,odihnă și se ameliorează,dar repet tipul ăsta de anxietate îți poate distruge viața dacă nu o tratezi corespunzător,poate degenera și într-o tulburare de panica și agorafobie,atunci îți va fi foarte greu. Tot ce poți să faci este sa te rogi pentru tine,orice ar fi.
Și mie îmi tremură de la anxietate,acum de exemplu sunt in casa și nu îmi tremură deloc capul, dar afara sau când vb cu altcineva e ceva diferit, eu iau și tratament.
Fa sport, exerciții fizice și roaga-te pe tru tine și pentru bunica ta, altceva nu ai ce face.
Îmi pare rău condoleanțe?
Când ajungi acolo trebuie sa te descarci nu e bine sa ți în tine
Am trecut și eu prinasta dar mie mi-a murit mama, de cancer...
Doar fi puternică
Sunt sigur ca asta a vrut și bunica ta
Gândește-te ca ea a plecat fizic de lângă tine dar va rămâne tot restul vieți lângă tine sufletește
Și te va veghea tot timpul, va avea grija de tine
Și va continua sa te iubească chiar dacă nu mai e printre noi?
Gândește te că acum e într-un loc mai bun și ii e mai ușor sa te vegheze
Știu ca e greu dar știu ca vei trece peste
DOAR FI PUTERNICA
ȘI FAO MÂNDRA PE BUNICA TA?
Condoleanțe chiar îmi pare foarte rău de pierderea ta. Dacă ești din Timișoara ne putem vedea, cunoaște, sa mai schimbam o vorba
Îți mulțumesc foarte mult pentru răspuns deocamdată iau doar calciu și magneziu..chiar nu știu ce să fac nu am posibilități am un soț nepăsător spune că nu-i grav că trece de la sine eu nu pot lucra că sa am bani că se observă tremuratul, am lucrat undeva dar de 4 ore decât, luam 800 lei. păcat că școala am făcut, mi-a plăcut dar la ce bun.și viața mea se duce așa...tremuratul mi-a mâncat viața și am 22 de ani doar
Nu te poți duce ca vei fi catalogata nebuna sau handicapata, sau proasta ca asa e societatea în care trăim are o mentalitate de acum 3 secole, oamenii în loc sa devina mai inteligenți ei devin mai idioți, ca se cred ei inteligenți și omniscienti asta se trage tot din natura psihica cum e grandomania sau narcisismul, nu isi vad defectele lor le judeca mereu pe a altora. Vei fi barfita, făcută în toate felurile dacă se observa tremurul dar mai sunt și oameni buni care nu bag de seama acest lucru dar foarte rar. Pai e anxietate, sau poate fi tremur esențial, o problema neurologica și mai era una nu mai știu cum se numea nu era parkinson altceva era, ca parkinson la vârsta ta nu ai cum sa ai. Poți avea probleme și cu tiroida, sau ai trecut printr-o trauma și datorita proiecțiilor mentale tot retrăiești acea sau acele traume, apar în funcție de un anumit context social. Eu te înțeleg perfect și sincer care rade de tine nu te lasă dai în judecata sau dă-le reversul, niciodată în viata ta sa nu te calci în picioare nici de familie nici de străini, mereu sa ții capul sus și sa te încrezi în Dumnezeu.
Eu ți-aș sugera sa iei tratament ca problema ta poate degenera în câțiva ani, adică tremurul acela sa fie mai puternic și foarte greu de controlat. Dacă tremurul se produce doar în contexte sociale ai anxietate sociala, posibil și agorafobie, dar dacă tremuri și în casa atunci poate fi anxietate generalizata sau tremur esențial, o afecțiune neurologica destul de grava dar care se poate trata.
Nu e de ajuns calciu și magneziu dacă simți în anumite situații o frica nejustificata, nedefinita trebuie sa iei tratament dacă nu îți va distruge complet viata nu o sa ieși nici pana la magazin ca mereu te vei gândi dacă ma observa ala? Dacă aia rad de mine ca tremur? Oare au observat ca tremur? Ma vor bârfi, judeca la alții? Și lista continua, aceste gânduri în anxietate sunt inevitabile și fac ca anxietatea sa se transforme în crize de anxietate, atacuri de panica etc.
De tremurul ala foarte greu se scăpa indiferent de la ce provine, e posibil sa ramai cu el asa toată viata
Pe strada ies n-am probleme nu se observă, tremuratul nu este permanent nu știu exact cum sa explic.Problema este că nu găsesc cale de a reușii să fac banii singura pentru a mă trata, că mai mult m-au ajutat străinii decât familia. mă duc să dau cu matura când eu am studii și alții cu 8 clase au salariu dublu, nu e corect, dar na, si nu vreau sa fiu considerată handicapata fac orice in casa, sunt muncitoare.
Dacă vei fi observata ca vei tremura vei fi făcută în toate felurile ca trăiești într-o tara de primitivi nu de educați