| Cri95 a întrebat:

Bună!
De mai mulți ani de zile ma confrunt cu o problemă. Desi nu am o varsta inaintata am început sa uit cam orice am de facut. Stiu ca sunt lucruri neimportante, însa ma afecteaza psihic încercarea de a-mi aduce aminte.Am început sa nu mai dorm pentru ca imi da nervozitate.De altfel, m-am gandit sa imi fac si investigatii de tip Ct sau altele.
Însa cred ca este mai mult o problema psihologică..nu neaparat de natura fizica, fiindca nu pot sa accept ca uit anumite lucruri si ca nu imi mai pot aduce aminte nimic.
Oare ce as putea face?
Mersi

10 răspunsuri:
| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

In primul rand trebuie putina organizare, cauta relaxare in ce faci si gandesti. Iar daca nu reusesti sa rezolvi problema recomand un psiholog.

| cristi202 a răspuns:

Întîi niste analize. Apoi CT, RMN. Daca nu iasa nimic acolo, la nivel fizic, o vizita la psiholog. Dar, oricum, tot cu medicii trebuie sa incepi. Eu zic sa o faci cit mai curand, daca problema se agravează, mai tirziu e mai greu de reparat, daca nu imposibil.

| Lioana a răspuns:

Mananca multe nuci. Sunt bune pentru memorie.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Scrii dimineața pe o listă tot ce ai de făcut și o iei după tine peste tot. Și da, ar trebui să mergi la medic. Ai suferit vreo traumă în ultimii ani?

| Cri95 explică (pentru supadeceapa):

Nu am suferit traumă, dar a inceput brusc si a devenit o obsesie.

| Cri95 explică:

S-a întâmplat acum vreo 2 ani să încerc timp de 2 luni sa imi aduc aminte ceva, însă fară rezultat
...

| Cri95 explică:

Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. Am să încerc prima data sa fac niste investigații ca sa exclud ceva biologic, apoi daca totul este în regulă, voi apela la un psiholog

| paul123paul123 a răspuns:

Du-te la Sfanta Biserica

| Cri95 explică (pentru paul123paul123):

????

| Cri95 explică (pentru Cri95):

Scuze,am vrut sa pun un emoticon ca sunt de acord, dar au iesit semne de intrebare