Buna . Poi de-obicei, visele sunt formate din actiunile si gandurile pe care le avem in ziua precedenta. S-a dovedit stiintific ca te poti gandi la un lucru, fara sa te gandesti la el. Stiu, ciudat. Dar vreau sa zic ca iti e dor de el, si ca te-a afectat acea cerere de prietenie, dar chiar daca nu iti dai seama, el iti trece prin gand in fiecare zi, si de aceea il visezi . Asa cum faceam eu de-obicei: In timpul orei de romana, cand profesoara dicta, eu scriam ce scriam, si la un moment dat, imi dau seama ca m-am oprit din scris, desi profesoara inca dicteaza. Stiu ca e ciudat, dar asa este . Adevarul e ca il iubesti pe acel baiat, chiar daca nu sti. De aceea iti trece prin gand. Sper ca ti-am fost de folos . Mult succes :*.
Poate ca da, mai ales ca eu mi-am primit bass in cel mai rau hal...si totusi nu pot spune ca a fost o relatie de durata. dar ne certam des..erau momente in care ne certam si de 3-4 ori pe saptamana
Multumesc! :* faza e ca eu am mai fost cu cineva in tot acest timp, am crezut ca o sa ma ajute sa il uit.dar nu a fost asa.
Cu placere. Apropo, tine minte: Verbul "a uita" Nu este in dictionarul iubirii .
Da..stiu. Deci asta ar insemna ca un timp o sa fie tot asa, nu? (adica o sa il tot visez, etc )
Nu ma refeream la asta Ma refeream doar atunci cand vrei sa uiti pe cineva, pentru ca te-a inselat (De exemplu) si acum nu mai esti cu el. Stii tu la ce am vrut sa ma refer Daca tot nu te-ai prins, mai intreaba-ma ca o sa iti raspund mai... Intreg Adica nu doar rezumat
Da da
Da da, adica am inteles
Asta stiu si eu..eu doar vreau sa pot sa il uit.
Constiinta ta inca se mai gandeste la el. De aceea il si visezi. Dar nu iti dai seama. Oricum daca iti faci alt prieten O sa uiti de el. Sau daca il mai placi s-ar putea sa te impaci cu el