Buna . Poi de-obicei, visele sunt formate din actiunile si gandurile pe care le avem in ziua precedenta. S-a dovedit stiintific ca te poti gandi la un lucru, fara sa te gandesti la el. Stiu, ciudat. Dar vreau sa zic ca iti e dor de el, si ca te-a afectat acea cerere de prietenie, dar chiar daca nu iti dai seama, el iti trece prin gand in fiecare zi, si de aceea il visezi . Asa cum faceam eu de-obicei: In timpul orei de romana, cand profesoara dicta, eu scriam ce scriam, si la un moment dat, imi dau seama ca m-am oprit din scris, desi profesoara inca dicteaza. Stiu ca e ciudat, dar asa este . Adevarul e ca il iubesti pe acel baiat, chiar daca nu sti. De aceea iti trece prin gand. Sper ca ti-am fost de folos . Mult succes :*.
Constiinta ta inca se mai gandeste la el. De aceea il si visezi. Dar nu iti dai seama. Oricum daca iti faci alt prieten O sa uiti de el. Sau daca il mai placi s-ar putea sa te impaci cu el
Poate ca da, mai ales ca eu mi-am primit bass in cel mai rau hal...si totusi nu pot spune ca a fost o relatie de durata. dar ne certam des..erau momente in care ne certam si de 3-4 ori pe saptamana
Multumesc! :* faza e ca eu am mai fost cu cineva in tot acest timp, am crezut ca o sa ma ajute sa il uit.dar nu a fost asa.
Cu placere. Apropo, tine minte: Verbul "a uita" Nu este in dictionarul iubirii .
Da..stiu. Deci asta ar insemna ca un timp o sa fie tot asa, nu? (adica o sa il tot visez, etc )
Nu ma refeream la asta Ma refeream doar atunci cand vrei sa uiti pe cineva, pentru ca te-a inselat (De exemplu) si acum nu mai esti cu el. Stii tu la ce am vrut sa ma refer Daca tot nu te-ai prins, mai intreaba-ma ca o sa iti raspund mai... Intreg Adica nu doar rezumat