| Gabi12562 a întrebat:

Bună,deci acum vreo 8 luni am întâlnit o fată. Fata respectiva trecuse printr-o despărțire de curând si am vrut sa o ajut sa treacă cumva peste, dar nu m-am gândit ca ma si voi îndrăgosti de ea. Prin Septembrie anul trecut ne-am pus împreuna si după 3 luni sa îndepărtat singura de mine, nu am forțat lucrurile. I-am oferit cât de bine am putut spațiul necesar. După 6 luni mi-a spus ca sa îndepărtat de mine din cauza ca e nașpa si ca îi este frica sa aibă încredere in mine,no problem. Totuși ea încă îl urmărește pe fostul ei si îmi povestea anumite chestii pe care cred eu ca nu-s necesare,adică (fanteziile lu ăla cu ea si etc) i-am spus ca nu-mi place si a încetat, dar totuși cu timpul a început sa ma rănească cu indiferenta si nepăsarea ei așa ca i-am dat block, dar mi-am dat seama ca am fost imatur si după i-am dat unblock si i-am explicat cum sta treaba. Ea nu este o fată rea si când îmi povestea de ăla nu o făcea într-un fel sa ma rănească si doar de vreo maxim 3 ori mi-a spus totuși același lucru l-am făcut aproape si eu,dar trece peste perioade nașpa si se urăște pe ea însăși. O iubesc si chiar îi vreau binele. Si ea ține la mine si s o atașat mult, dar nu vrea sa mi arate din cauza frici, așa ca într-un fel am renunțat. Credeți ca trebuia sa lupt încă pentru ea ori am făcut bine așa?

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Tu ai avut ceea ce se numeste "relatie pansament". NICIODATA in viata ta sa nu intri intr-o relatie cu o fata/femeie ce tocmai s-a despartit de iubitul/sotul ei pentru ca aici o sa ajungi. O sa fii folosit drept pansament pana fie se impaca cu respectivul, fie pana isi gaseste pe altcineva iar in final tu o sa fii cel care o sa sufere. Da-i pace, nu o mai cauta, daca te cauta atunci raspunde-i rece si politicos pana pricepe faptul ca nu merge asa treaba.

1 răspuns:
| Gabi12562 explică (pentru siriusblack98):

Așa o sa fac, mulțumesc!