| sunttimida a întrebat:

Buna,deci am un amic cu care vorbesc zilnic si ne intelegem foarte bine,dar de cateva zile tot visez ca ne sarutam, ca ne iubim. Bla-bla. Ar trebui sa insemne ceva? P.S. nu imi place de el

Răspuns Câştigător
| Aylee a răspuns:

Nu, in subconstientul nostru sunt multe, poti visa ca ai fost pe luna fara ca tu sa te fi gandit la asta. Iti petreci mult timp cu el, e normal sa visezi asta de exemplu daca te-ai uitat la o reclama/film in care doi se sarutau. Visele se mai suprapun cu ce ai visat/auzit cu o zi inainte.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Inseamna ca in subconstient iti place de el. Daca ai un amic si nu-ti place asta este un nonsens. Inseamna ca este doar o cunostinta.

| Ioan21 a răspuns:

Cred ca ii visezi visele lui!

| Ioan21 a răspuns (pentru Aylee):

Unele vise pot citii viitorul (precognitia= cu lux de amanunte, iar premonitia fara detalii).

| Aylee a răspuns (pentru Ioan21):

Unele vise pot citi viitorul, dar atata timp cat ai zis ca nu simti nimic pentru el, e un banal vis happy.

| Ioan21 a răspuns (pentru Aylee):

Pararea mea, este ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, chiar daca poate ai visat altceva mai rau. Unele vise pot fi exact cum ai zis tu banale.

| sunttimida explică:

I-am zis ca l-am visat, dar nu si ipostazele in care eram. Oricum e un baiat incredibil. Ma simt foarte bine cand vorbim, dar nu il plac mai mult ca pe un prieten foarte apropiat.