Cred că instinctul e foarte important și de obicei când devenim suspicioși, e fiindcă ceva în atitudinea lui ne-a determinat să fim, deci e important să ascultăm acel "gut instinct".
Nu știu despre ce aplicație e vorba, cât de multe informații are despre tine, dar ai grijă. Persoane dubioase cu intenții rele sunt peste tot și faptul că aplicația e despre asta- să întâlnești persoane cu probleme, pare exact genul de aplicație unde găsești și mai ușor persoane dubioase cu probleme de personalitate(Narcisiști, sociopați, pshiopați, etc) fiindcă ei asta caută. Persoane vulnerabile emoțional. Așa își manifestă și dezvoltă empatia cognitivă, te fac să ai încredere în ei să le povestești mai multe și se poate ajunge la chestii urâte.
Dacă ai avut ceva intuiție legat de vibe-ul lui, eu zic să nu ignori asta. Încearcă să limitezi lucrurile pe care ii le spui și ușor, să întrerupi contactul. For your own safety. Being the hero is not always the wise idea, especially on the internet, on some social app.
Trebuie sa ai grija cu aplicațiile de genul, sunt foarte muti ce intra acolo tocmai pentru ca știu ca dau peste tineri sau copii cu probleme și vor sa le între pe sub piele.
Poti sa dai peste pedofili sau persoane ce racolează fete pentru prostituție.Asa ca indicat e sa rupi legătura cu persoanele dubioase și încet sa încerci sa găsești persoane reale cu, care sa vorbești despre problemele tale.
De obicei, suspiciunile se confirmă. Pe internet nu există garanții, până nu cunoști persoana în realitate. Iar întâlnirile ar trebui să fie în siguranță, pe teren neutru.
Și eu sunt curios despre ce aplicație e vorba.
Ne-am cunoscut pe o aplicație pentru terapie și am continuat conversația pe discord