Prima oara cand cunosti pe cineva i cunosti fizicul da? in cateva secunde creierul trimite comanda il plac sau nu? il plac oare sa vb cu el/ea,asa functioneaza de fapt atractia restul sunt basme,de fapt un studiu a dovedit ca persoanele care spun sufletul conteaza sunt lipsite de frumuste si pun accent pe carcater ca nu au de ales,da cum suntem oamenii in decursul vietii mai acumulam si noi experientre noi si facem compromisuri ca sa ne implinim scopului biologic, cateodata o fata mai frumusica alege un baiat mai urat asta pentru ca noi nu suntem sexul frumos, mereu fata va arata mai bine ca baiatul pentru ca noi nu suntem asa atragatori ca fetele,in america e un shou in care se cunosc pe intuneric la inceput ca apoi cand se vad sa ajunga la concluzi opuse asta pentru ca fizicul conteaza mult pe langa asta conteaza inteligenta,ratiunea,banii, carcaterul de alfa, nu te atras fizic si asta e, asta e adevarul daca te atragea vb cu el, deci pui accent pe fizic nu poti sa nu pui e un gest firesc uman, tuturor ne place cei frumos, isi plac hainele urate? ai purta ceva ce nu isi place?
Faza e ca asta e ipotetic nu putem sti daca pentru ca nu am fost in situatia aia,asta se numeste eroare de logica,nu putem sti viitprul/ceea ce n am trait e sf asa ceva, daca l-ai fi placut mult fizic te-ai fi vazut cu el sa fim seriosi, tu vrei sa demonstrezi ca sufletul conteaza atunci de ce nu stai cu un baiat urat, necajit poate ca sunt suflete bune, asta e o minciuna atat tuturor ne place cei frumos asta e adevarul restul sunt minciunii, ca femeiile mai in varsta pun accent pe alte chesti decat frumustea e logic ca femeile prefera ca un barbat sa aiba si material nu doar frumustete
Eroare de logică? Nu cred că e așa greu să te imaginezi într-o situație, dacă te cunoști bine pe tine însuți, poți știi cam cum ai reacționa. Dar nu contează.
Nu vreau să demonstrez nimic. Pui prea mult accent pe partea materială și frumusețea unui bărbat. Ai impresia că fetele sunt atrase doar de așa ceva... păcat!
Am observat la tine că le bagi pe toate în aceeași oală. Apropo, sunt și categoriile alea de fete care nu prea au mare lucru în cap iar datorită acestui fapt sunt atrase DOAR de băieți frumoși și bogați. Pentru că ele nu vor mai mult. Poate ai întâlnit doar fete de acest gen în viața ta, atunci e logic că gândești în felul în care o faci.
Mai degraba oricine fie baiat sau fata
Cu unele persoane ca si tine nu e timp pierdut pentru mine ca vad o urma de sinceritate cu alti ipocriti e o pierdere de timp da
Bagi toate fetele în aceeași oală (ți-am mai spus asta). Aici nu e vorba de o fata la un milion, tu ignori partea frumoasă a lucrurilor, te axezi pe aia mai nasoală. O să întâlnești într-o zi o fată care o să te aprecieze pentru ce ești, și atunci n-o să mai trăiești în alt univers.
Depinde de fiecare persoană. Contează și fizicul, pentru mine contează să fie acceptabil și cel mai mult caracterul și modul de a gândi. După astea eu unul mă ghidez și dacă nu are una sau alta nu poate exista niciun "click" dar dacă le are pe astea cu siguranță poate exista. Din perspectiva mea la asta se rezumă atracția. Poate din a altora se rezumă doar la fizic sau doar la gândire sau doar la acea atracție care pentru unii ori e, ori nu e ceea ce mie mi se pare cam ciudat dacă totuși îndeplinește cerințele de mai sus.
Oamenii complexati gandesc qasa.N-au curaj sa incerce pentru ca li se pare ca stiu ei totul dinainte. Daca 10 persoane pun mai mare pret pe fizic, atunci toate celelalte miliarde de persoane vor face la fel.Ei singuri se mint si isi fac rau.Nu ar trebui sa aiba pretentia ca cineva sa ii aprecieze daca ei singuri nu se apreciaza.
Tot nu m-am prins ce ai vrut sa zici. Ala nu ti-a placut nici fizic si nici "sufletul" ( dume de fete ) deci care e marea descoperire? Trebuia sa ai probleme cu capul sa ii fi dat o sansa.
Nici n-o sa te prinzi. Exces de zel daca spui ca cineva are probleme cu capul daca nu te place pentru nimic. Se intampla!
Einstein mai citeste o data ce am zis la urma ca vad ca nu ai inteles, mai faci si pe inteligentul
Ok, m-am oprit asupra „dumelor de fete". M-am simtit lezat de acea paranteza. Rusine!
Si ai mai zis ca nu te prinzi ce vrea sa zica. Deci am presupus ca tu chiar nu pricepi.
Ai intalnit tu vreun baiat sa zica pana acum ca "sufletul conteaza" cum spun fetele? eu nu, asa ca nu vad nenorocirea. Sau, poate tu esti fata si te oftici
Sunt fata si ma oftic!
Nu ai înțeles nimic din ce am scris, văd. Ăla era doar un mic exemplu, unele persoane au înțeles la ce mă refer. Nu e vorba de "suflet"... e vorba de caracter până la urmă.
DA! Sunt multe fete de genul ăsta, că tu nu ai întâlnit până acum, e altă poveste.
Tu nu stiai ca aia urati sunt de fapt baieti aia populari din scolii? ele le detecteaza sufletul man cum naiba nu stiu ca eu vad omul si stiu daca e frumos sau nu e ele vad sufletul cum nu stiu au puterii pananormale de asta baietii urati, saraci au fete fara nr fug fetele dupa ei, mai rau e ca uni pun botul cum am patit-o si eu da sufletul conteaza apoi astept telefonul si nimic cum naiba? pai vezi man e aiurea dar asta e
Stiu ca sunt destule, majoritatea au intre 12 si 15 ani
Pot fi și mai mari.
Greseala mea, 12-16
Nu ma intelege gresit, nu zic ca "conteaza doar banii si cum arata, dar cand aud "sufletul conteaza " parca imi face ceva sus in cap scurtcircuit. Multi zic ca fetele stiu din primele secunde daca ii vor da o sansa unui baiat sau nu. In primele secunde ce vezi? Cum arata, cum e imbracat, cum e aranjat. Sunt unele chestii de caracter, dar nu iti poti da seama daca e bun sau rau, prost sau inteligent.
Sau mai bine spus, de la primul schimb de cuvinte îți poți da seama dacă îți place cineva măcar puțin. Vreau să-ți dau un exemplu, legat de povestioara mea de acum câțiva ani (pe care am scris-o mai sus). Acel băiat prima dată mi-a scris un mesaj (nu știam cum arăta fizic în acel moment). Văzând că nu-i prea dau importanță, a început să mă tot sune. M-a enervat. După ceva timp l-am văzut, nu e urât dar nici frumos (simpatic). Nici dacă era Ken nu m-ar fi încălzit cu ceva.
"M-a enervat." ce sa zic, multe fete de obicei lasa baiatul sa fiarba putin sa vada daca se omoara cu ele sau nu, daca mai suna sau nu. Unu asa ar face de obicei, dar pe tine te-a enervat in loc sa iti placa sau mai stiu eu. Caractere diferite
Hmm. ca să continuie trebuia să-i dau un motiv, eu așa spun. Trebuia să-i fi dat de înțeles printr-un cuvințel că îl plac măcar puțin ca să continuie, sau să-i fi dat accept la cererea de pe FB (așa ar fi zis "mă place, vrea să mai vorbim dacă mi-a dat accept") dar eu nu i-am dat. În fine...
Majoritatea nu dau sau habar nu au sa dea. am vazut aici fete pe site care "iubesc" de ani de zile un baiat dar le tremura cheiloti sa le spuna macar un buna, cred ca aia habar nu au ca ele exista. de aia am zis ca a incercat, cine stie. Fetele sunt ciudate
Da, unele habar nu au să dea și unii habar nu au când primesc.
Sunt fete de acest gen, nu trebuie să râzi. Multe fete arată (oarecum), iar unii se fac că nu văd. Sunt cazuri și cazuri... depinde de fiecare. Nu doar fetele sunt ciudat, ci și băieții.
Fetele mai mult dar hai fie ca... mine
Fiecare cu părerea lui
Isi pierzi timpul man, sufletul conteaza si gata ca in realitate vor altceva aia e altceva, ca eu vad fete cu baieti frumosi sigur nu e adevarat alea frumoase adora pe ai urati sau aia bogati nici una nu umbla cu ei, toate fetele iubesc sincer na ce sa spun, degeaba vb cu ele isi pierzi timpul aiurea
Nu pot decat sa te aprob. Dar ce sa faci, asa vor majoritatea sa agate si multi nu-si dau seama cat de ridicoli sunt priviti.