| ohkay a întrebat:

Bună dimineața TPU! Voi scrie o PĂRERE personală la care voi adăuga și o întrebare la sfârșit.

Mulți oameni se plâng de faptul că ne pasă de fizicul unui posibil partener mai mult decât ce are în cap.
Se știe clar că, chestia asta nu se aplică tuturor. Sunt oameni pe planeta asta, cărora le pasă mult mai mult de ce ai în cap decât fizicul. Mi se pare un lucru corect. Ar trebui ca toți să gândim la fel, huh?

Am pățit o chestie cu ceva vreme în urmă, când un băiat mă tot băga în seama... vorbea frumos, dar nu avea vocabularul "vai" ce bogat. Am vorbit puțin cu el și după mi-a spus "ți-am trimis ieri o cerere pe FB", știam că n-o să mă mai întâlnesc cu el și nici n-am vrut să-i dau accept. De ce? Nu-mi pot explica foarte concret dar, probabil că nu mi-a plăcut suficient de mult încât să vreau să mai discut cu el (știind că mă plăcea), nici fizic dar nici psihic. Având un prieten în comun cu el, i-a spus că vrea să mă vadă și că, poate, într-o zi (apropiată) mă va aștepta în fața liceului. Nu-mi pot explica (din nou), de ce, dar m-a deranjat enorm de mult faptul că a vrut să facă asta. Am gândit că nu este normal, și că ar fi trebuit să-mi spună că vroia că facă asta (avea nr. meu), să întrebe dacă eu aș fi vrut să-l văd. După ce am auzit cuvintele astea din gura prietenului meu, i-am spus să-i transmită să nu facă asta, pentru că nu vreau.
După mi-am dat seama că, și dacă ar fi fost un "Brad Pitt", tot nu m-ar fi încălzit cu ceva. Și nici dacă ar fi fost un mare intelectual. Asta s-a întâmplat acum mult timp. Mi-am dat seama, din mai multe povești, că nu trebuie să ne aruncăm într-o relație cu capul înainte riscând să ni-l spargem. Nu cred că e imposibil să aștepți persoana potrivită. Nu cred că trebuie să ne grăbim în alegeri și nici să căutăm sufletul pereche. Până la urmă cred că tot ține de acel "click". Voi?

48 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ohkay):

"M-a enervat." ce sa zic, multe fete de obicei lasa baiatul sa fiarba putin sa vada daca se omoara cu ele sau nu, daca mai suna sau nu. Unu asa ar face de obicei, dar pe tine te-a enervat in loc sa iti placa sau mai stiu eu. Caractere diferite

| ohkay explică (pentru anonim_4396):

Hmm. ca să continuie trebuia să-i dau un motiv, eu așa spun. Trebuia să-i fi dat de înțeles printr-un cuvințel că îl plac măcar puțin ca să continuie, sau să-i fi dat accept la cererea de pe FB (așa ar fi zis "mă place, vrea să mai vorbim dacă mi-a dat accept") dar eu nu i-am dat. laughing În fine...

anonim_4396

Majoritatea nu dau sau habar nu au sa dea. am vazut aici fete pe site care "iubesc" de ani de zile un baiat dar le tremura cheiloti sa le spuna macar un buna, cred ca aia habar nu au ca ele exista. de aia am zis ca a incercat, cine stie. Fetele sunt ciudate laughing

Da, unele habar nu au să dea și unii habar nu au când primesc.
Sunt fete de acest gen, nu trebuie să râzi. Multe fete arată (oarecum), iar unii se fac că nu văd. Sunt cazuri și cazuri... depinde de fiecare. Nu doar fetele sunt ciudat, ci și băieții. laughing

anonim_4396

Fetele mai mult dar hai fie ca... mine rolling on the floor

Fiecare cu părerea lui laughing

| RAY a răspuns (pentru ohkay):

Rar fete sincere din pacate 1 la un milion

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Isi pierzi timpul man, sufletul conteaza si gata ca in realitate vor altceva aia e altceva, ca eu vad fete cu baieti frumosi sigur nu e adevarat alea frumoase adora pe ai urati sau aia bogati nici una nu umbla cu ei, toate fetele iubesc sincer na ce sa spun, degeaba vb cu ele isi pierzi timpul aiurea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Mai degraba oricine laughing fie baiat sau fata

| ohkay explică (pentru RAY):

De fapt, tu ești ăla care își pierde timpul aiurea. Înțeleg că nu poți înțelege unele chestii, nu trebuie să repeți.

La fel și în privința băieților! (în legătură cu ce ai spus tu despre fete sincere)

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu unele persoane ca si tine nu e timp pierdut pentru mine ca vad o urma de sinceritate cu alti ipocriti e o pierdere de timp da

Da am inteles nu va plac baieti frumosi nici aia bogati doar urati si saraci atat ca eu vad altceva traiesc in alt univers

Bagi toate fetele în aceeași oală (ți-am mai spus asta). Aici nu e vorba de o fata la un milion, tu ignori partea frumoasă a lucrurilor, te axezi pe aia mai nasoală. O să întâlnești într-o zi o fată care o să te aprecieze pentru ce ești, și atunci n-o să mai trăiești în alt univers.

Eu vorbeam de Endoryus, tu esti doar o reflectie a primei mele iubite atat

Nu mă poți compara cu prima ta iubită, pentru că nu mă cunoști. Dar, whatever...

Ce te face sa crezi ca am cunoscut-o? logic ca n-am cunoscut-o, daca o cunoasteam mai stateam cu ea? nici acuma nu stiu de ce am iubit-o nu stiu, fi fericita ca nu te compar cu altele

| William a răspuns:

Voia, nu vroia.