"M-a enervat." ce sa zic, multe fete de obicei lasa baiatul sa fiarba putin sa vada daca se omoara cu ele sau nu, daca mai suna sau nu. Unu asa ar face de obicei, dar pe tine te-a enervat in loc sa iti placa sau mai stiu eu. Caractere diferite
Hmm. ca să continuie trebuia să-i dau un motiv, eu așa spun. Trebuia să-i fi dat de înțeles printr-un cuvințel că îl plac măcar puțin ca să continuie, sau să-i fi dat accept la cererea de pe FB (așa ar fi zis "mă place, vrea să mai vorbim dacă mi-a dat accept") dar eu nu i-am dat. În fine...
Majoritatea nu dau sau habar nu au sa dea. am vazut aici fete pe site care "iubesc" de ani de zile un baiat dar le tremura cheiloti sa le spuna macar un buna, cred ca aia habar nu au ca ele exista. de aia am zis ca a incercat, cine stie. Fetele sunt ciudate
Da, unele habar nu au să dea și unii habar nu au când primesc.
Sunt fete de acest gen, nu trebuie să râzi. Multe fete arată (oarecum), iar unii se fac că nu văd. Sunt cazuri și cazuri... depinde de fiecare. Nu doar fetele sunt ciudat, ci și băieții.
Isi pierzi timpul man, sufletul conteaza si gata ca in realitate vor altceva aia e altceva, ca eu vad fete cu baieti frumosi sigur nu e adevarat alea frumoase adora pe ai urati sau aia bogati nici una nu umbla cu ei, toate fetele iubesc sincer na ce sa spun, degeaba vb cu ele isi pierzi timpul aiurea
Cu unele persoane ca si tine nu e timp pierdut pentru mine ca vad o urma de sinceritate cu alti ipocriti e o pierdere de timp da
MadaAwwr întreabă: