Buna Cristi, urasc aceasta persoana, pentru ca a devenit o papusa gonflabila, daca o vezi nefardata, cu siguranta te vei speria de ea, asta e parerea mea personala, o femeie frumoasa ar trebui sa arate gen Monica Barladeanu, Andeea Esca...etc, cat despre Daniela, am indragit-o pe vremea cand era la acea emisiune matinala Razvan si Dani, acum e o destrabalata fara remuscari, nu mai are pic de decenta, dar asta e, sunt parerile mele personale si nu pot vorbi in numele tuturor...o zi buna
Ai cazut din lac in puţ vorba aia Mie nu imi place nici de tanti Dragusanu, nici de Cruda.
Niciuna din ele nu imi este pe plac. Bianca mi se pare prea fataita si miorlaita.mi se pare prea BARBIE DOLL, iar Daniela e putin mai draguta dar...pare prea usuratica, nebuna si. pitzi
Sunt daua parasute amandoua, si apropo urasc emisiulea asta de cand e cu "Bianca barby girl"
Bianca?! E ca o papusa Barbie scoasa din cutie... bleah, numai fite pe capul ei si e aproape toata numai plastic
Bianca Dragusanu? No way. Sub nici o forma nu imi place dar nici Daniela Cruda. E mai frumoasa intr-adevar., dar lasa de dorit la altele. si sincer nici dupa emisiune nu ma dau in vant. sorry
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: