| AGeorge a întrebat:

Bună dimineața.
Am o situație de logică ce de mine nu poate fi încă înțeleasă și de aceea am ajuns și aici cu următoare întrebare, vă rog să îmi răspundeți frumos să pot face liniște în minte dacă știți, mulțumesc mult pentru ajutor!
Atunci când ești în colaborare cu un prieten bun, ori un om foarte iubit și doriți și vorbiți să faceți lucruri mărețe, importante, bune, mai zi de zi.
La un moment dat apare situația în care un alt "om drag" din familia celeilalte persoane îi spune un secret ce nu poate fi spus persoanei iubite din diferite motive, dar îl va afecta foarte tare că observă că nu poate fi o persoană deschisă cu ea și mai bine alege să rănească dar să se țină de cuvânt.
Acum eu înțeleg că e un lucru mare să te ții de cuvânt nu zic nu, dar voi cum ați proceda, ați răni omul cel drag și iubit, cu care dorești să construieștii un viitor luminos, ori te-ai ține de cuvânt, păstrând secretul cu cealaltă persoană din familie?
Pentru mine un adevăr spus pe jumătate e o mare minciună. Acum poate greșesc, dar vreau să mă ajutați să fac liniște și pace. Este o persoană ce mai merită încrederea mea sau nu?

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea am inteles dilema ta, dar intr-un cuplu care doreste sa cladeasca un viitor nu au loc secretele.

| AGeorge explică (pentru suntserios):

Mulțumesc

| Holiday a răspuns (pentru suntserios):

Cand cineva promite sa pastreze secret ceea cea i-a spus altcineva, dar nu se tine de cuvant, nu e de incredere, deci nu prea e o persoana "de viitor". Cine dracului ar vrea sa se combine "pe viata" cu un tradator?!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Păstrezi secretul.

| relian a răspuns:

Nu vad ce legatura are colaborarea,munca in echipa cu chetiile personale ale fiecaruia?
Deci tu cu ala va vedeti in continuare de ce faceati pana acum,restul,ce secrete are ala sau ce secrete ai tu este fix problema fiecaruia.

Auzi la tine sa iti zica ala ce face el,ori ce secret are,cu ce ocazie,de unde pana unde?
Pina la urma ala ar fi p[utut sa te si injure,eu asa as fi facut in locul lui,tu vezi-ti de viata personala a ta, ala de a lui.

De vine sa iti ceara ceva sfat, atunci poti sa il intrebi una alta sa stii ce sfat sai dai.
Dar ce spui tu, sa mai ai incredere laughing adica despre ce incredere vorbesti? Sa iti zica ala tie toata viata lui, pfff cred ca ai ceva proble e, ca de altfel si Vileta cu 2 de l laughing va puteti lua de mina.

Daca mai merita sa ai incredere in acea persoana? Eu sincer nu as mai aveau eu incredere in tine, nu tu in mine laughing

Stii cei mai bun sa faci? Sa reformulezi intrebarea.De ce? Pt ca nici tu cred ca nu pricepi ceva din ce ai scris laughing cand vorbesti de colaborari de,prietenie,cand o dai pe aia cu drag si iubit,constructie de viitor bla bla.

Deci reformuleaza, spune clar cine este persoana cealalta, nu o mai da pe ocolote, este iubitu tau, esti gay, ori despre ce anume vorbesti?