Nu prea am inteles dilema ta, dar intr-un cuplu care doreste sa cladeasca un viitor nu au loc secretele.
Cand cineva promite sa pastreze secret ceea cea i-a spus altcineva, dar nu se tine de cuvant, nu e de incredere, deci nu prea e o persoana "de viitor". Cine dracului ar vrea sa se combine "pe viata" cu un tradator?!
Nu vad ce legatura are colaborarea,munca in echipa cu chetiile personale ale fiecaruia?
Deci tu cu ala va vedeti in continuare de ce faceati pana acum,restul,ce secrete are ala sau ce secrete ai tu este fix problema fiecaruia.
Auzi la tine sa iti zica ala ce face el,ori ce secret are,cu ce ocazie,de unde pana unde?
Pina la urma ala ar fi p[utut sa te si injure,eu asa as fi facut in locul lui,tu vezi-ti de viata personala a ta, ala de a lui.
De vine sa iti ceara ceva sfat, atunci poti sa il intrebi una alta sa stii ce sfat sai dai.
Dar ce spui tu, sa mai ai incredere adica despre ce incredere vorbesti? Sa iti zica ala tie toata viata lui, pfff cred ca ai ceva proble e, ca de altfel si Vileta cu 2 de l
va puteti lua de mina.
Daca mai merita sa ai incredere in acea persoana? Eu sincer nu as mai aveau eu incredere in tine, nu tu in mine
Stii cei mai bun sa faci? Sa reformulezi intrebarea.De ce? Pt ca nici tu cred ca nu pricepi ceva din ce ai scris cand vorbesti de colaborari de,prietenie,cand o dai pe aia cu drag si iubit,constructie de viitor bla bla.
Deci reformuleaza, spune clar cine este persoana cealalta, nu o mai da pe ocolote, este iubitu tau, esti gay, ori despre ce anume vorbesti?
Acadeeeaa întreabă: