Tia pus capac, asta arata ca ai tip liber f mult, altfel nu ai fi stata la povesti si birfe cu adolescenti.
Nu zic ca ar conta varsta, dar aia e minora, poti avea probleme, cam asta e tot.
Ce pot sa zic, vorbeste cu ea in continuare, vezi ce o sa se intimple, iar daca ea va vorbi si peste 2 ani cu tine, atunci poti sa incerci si mai multe, la 17 ani poti face si sex cu ea nu-s probleme, atit timp ca ea este de acord.
Am un var, nu mai stiu citi ani are, dar oricum e mare de ani, 30 poate, si-a luat o fata de 17 ani, ba mai mica cred de vreo 16 ani, pentru ca la 17 deja aia a facut copil, desi era la scoala si nu i-a facut nimeni absolut nimic, ba a luat-o si de nevasta.
Asa ca tu daca pana acu nu ai avut timp de fete, e de asteptat sa te simti asa, dar nu te ambala, o sa apara si altele.Cum zic stai si vorbeste cu ea nu faci nimic rau, apoi in timp o sa vezi ce va fi.
Daca o va agata altul din orasul ei, asta e, oricum daca te vezi tu cu ea, crezi ca asa nu o agata nimeni? Tu nu o sa fii acolo, si chiar de ai fi, daca ea vrea pe altul, se duce si cu tine deai fi linga ea acolo.
Eu zic ca e si mai bun, asa vezi ce simte, ce intentii are, cit de mult te place.
Cind o fata te lasa cu ochii in soare cand apare altul mai bengos ca tine, aia nu merita atentia ta.
Tu in Oltenia ea in Molodova, vad nu ai deloc gusturi rele adevarul e ca moldovencele is mai frumoase, mai definite ca femei decat ala de prin zona ta, nu mai zic comparativ cu cele din ardeal.
La vârsta ta nu-ți este ma rușine sa vrei sa ai o relație cu un copil de 16 ai bolnavul...
As zice sa lasi fata in pace! Mai ales daca parintii nu vor.
zici ca fata este putin naiva! hmmm, ce vrei sa zici cu asta? Nu vrei sa profiti de ea? cum zici tu!
As zice sa stai acasa, ca stai bine.
Nu mai exista fete majore in jurul tau?
Asta-i caz de puscarie, fiindca fetita aia are doar 15 anisori si legal este protejata de lege, iar violatorii pedepsiti cu inchisoare.
Atractia pentru fetite de varsta asta nu este normala si te poate categorisii ca PEDOFIL.
Stai in banca ta si uita-te dupa fete PESTE 18 ani, ca esti destul de mare sa vorbesti cu fete adulte, nu sa te duci dupa copile protejate de lege, ca te paste puscaria, daca nu te omoara taica-su inainte.
Să ne subînțelegem ea a scris, nu eu!
Am cerut o părere ca oricum mi se rupe de tot și toate, așa cum ma făcut bolnav analfabetu ce a scris gramatical greșit!
Daca ea a scris inseama ca este un copil cu handicap mental, incapabila sa intelega ce propune si atunci este bine sa stai la departare de ea, ca sa nu ai probleme serioase cu parintii ei si Politia.
Daca tu ai avea ceva minte in capusorul ala nu ai mai sta la discutii cu fetite atat de mici si nici nu ai veni pe forumuri online, sa ne intrebi ce patesti daca ai relatii cu o minora atat de mica.
Ca ti se rupe sau nu, asta-i doar problema ta, dar s-ar puteasa te doara masiv daca se ia actiune impotriva ta de catre parintii ei, ca tu esti ditamai adultul si ea un copil fara creier.
Eu am 22 aproape împliniți. Cu ce te ocupi? Dacă vrei să reduci distanța, te muți în orașul ei.
Deci cum ai dedus tu, ca vreau sa profit de o fată? Nu am vorbit vulgar sau sa ii scriu vulgar, am spus naiva ca e copilăroasă! Și nu am avut timp de fete pentru ca de la 16 am muncit pana acum.
Sunt in Detașamentului pompierilor acum.Și probabil copiii tai au trăit in puf, facultăți etc, vacante
Deci nu îmi scrii tu sa stau acasă, ca nu sunt câinele tău și nici tu stapanu
Nu am zis asta!
Dar vei da de banuit, chiar daca intentiile tale sunt bune.
Bineinteles ca esti liber sa faci ce vrei, sa mergi unde vrei.
Noi ne-am dat cu parerea.Ca nu e bine sa ai de face cu fete asa mici.
Las-o baltă mai bine. Nu cred că fata asta îți poate oferi atât de multe la vârsta ei, în afară de atenția asta în mediul online, de care tu te-ai atașat. Găsește măcar una 18+. Poți fi implicat în multe circumstanțe în care să cunoști o fată apropiată vârstei tale sau cel puțin la limita spectrului legal.
Fetele de varsta ei se indragostesc usor. Mai ales ca esti pompier, probabil i-a placut si cum arati, etc. Dar tu trebuie sa fii stapan pe situatie si sa ii explici ca in momentul asta nu prea exista posibilitatea sa aveti o relatie. In primul rand din punct de vedere legal, pe langa toate celelalte implicatii si complicatii de tip moral, logistic etc.
Sansele sa aiba rabdare si sa astepte sa faca 18 ani pastrand pasiunea pentru tine si neimplicandu-se in alte relatii sunt foarte mici dar nu e ceva de neauzit. Desigur, si tu trebuie sa faci acelasi lucru, sa pui viata sentimentala pe pauza pana implineste ea 18 ani.
Ce frumos! 22 și 15 ani...dar nu era și mai frumos și mai inteligent sa.ti iei una de varsta ta?
Problema e varsta, nu distanta. Maturizeaza-te si cauta o femeie de varsta ta. Salivezi dupa un copil, nu ti-e rusine?
Nu este exagerat deloc, daca aia se plac, se inteleg, nu vad de ce sa fier exagerat.
Asa e bun, sa iei fete sa le cresti de mititele, vorba vine dar trebuie sa ai ceva experienta de viata, sexuala etc, sa stii exact ce vrei.
Tu la anii tai sigur nu prea stii exact ce doresti, te asigur de asta.Ma refer ce tip de femeie ai vrea, pentru ca nici nu prea ai mai fost cu femei, nu stii exact acum la ce sa te uiti etc.
Multi de astia f tineri femeie sa fie, asta pentru inceput, apoi daca se leaga la cap, vad dupa ceva ani, parca nu mai e asa de buna cum credea el
De aia am spus nu te agita, nu te grabi, nu ai de ce.Cel mai bun, este sa cauti fete mai amri de pe linga tine, sa iesi cu ele, sa vorbesti, sa faci sex chir, apoi mai tirziu vei sti la ce sa te uiti la o femeie, stii ce fel de femeie vrei sa ai.