| Aris22 a întrebat:

Buna dimineata tuturor! As dori sa deschid un subiect, doar asa de conversatie ca sa aud cat mai multe pareri de la voi toti si subliniez faptul ca nu vreau ca femeile sa se simta ofensate sub nici o forma! Este doar un subiect de discutie si atat!
In urma cu doi respectiv trei ani am fost plecat in mai multe tari impreuna cu logodnica mea si anume in Austria,Germania, UK,Olanda si Norvegia. In toate aceste tari in afara de Norvegia daca tin bine minte ne apareau diverse sugestii,videoclipuri si reclame chiar in timp ce ne jucam pe telefoanele noastre cu femei unite,femei abuzate, femei de pe care au profitat barbatii, cel putin asa se dau ele ranite pe internet. Intrebarea mea pe cat mai scurt posibil este : Cum de suntem noi barbatii profitori, dupa ce tot noi suntem agatati de femei pe strada,in baruri,in restaurant, pe internet,in malluri, unde o fi ne facem o relatie cu ele le ducem in vacante de lux,hoteluri de lux, le cumparam masini,aur,diamante, ne comportam super frumos cu ele, cheltuim sute de mii de euro cu ele in timp, iar noi barbatii cand avem probleme financiare daca le cerem lor imprumut cateva mii sau cateva zeci de mii de euro, atunci le iau pe ele crizele de nervi, incep sa se pachineze, se dau de ceasul mortii si ne reclama peste tot si se plang peste tot? Va intreb fiindca cam despre subiectul asta era vorba in ceea ce am vazut noi in acele reclame din tarile mentionate mai sus. Parerea mea este ca e pura autovictimizare

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai gresit site ul prietene...

Noi nici nu cheltuim sute de mii de euro pe femeii nici nu imprumutam sute de mii de euro de la ele.

Probabil tu vb de ceva interlopi pe aici.

| Aris22 explică (pentru suntserios):

Eu nu vorbesc de interlopi prietene. Vorbesc despre cazuri care s-au intamplat, despre idee in sine. De ce sa fim noi barbatii catalogati ca si profitori, asta era ideea nu daca s-a intamplat asa ceva sau nu si in tara noastra

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Aris22):

Pai idee e ca niciun barbat macar de clasa sociala medie si chiar medie spre inalta nu ajunge sa cheltuie sute de mii de euro, diamante si masini pe femei ca sa ajunga un acesta postura pe care o descrii tu mai sus.

In continuare cred ca te adresezi unor cazuri speciale caz in care nu are sens discutia.

| 1onur a răspuns:

Eu sunt un salariat un simplul om muncitor și sunt plătit o dată pe lună, pentru toată luna mea muncită de mine.

Eu nu știu de unde visezi atâtea diamante, aur mașini, luxuri.Doar Interlopii, fac atâția banii necurați ne munciți și își permit tot ce vor ei, iar asta este strict problema lor.

Eu nu mă uit la averea nimănuia și nici bogăția viața luxoasă pe care o au e și soțile lor bărbați lor este strict viața lor privată de unde au cum au procedat să aibă sumele acelea sau viața de lux.

Cu toți ajungem în fața lui Dumnezeu.