Ai gresit site ul prietene...
Noi nici nu cheltuim sute de mii de euro pe femeii nici nu imprumutam sute de mii de euro de la ele.
Probabil tu vb de ceva interlopi pe aici.
Eu nu vorbesc de interlopi prietene. Vorbesc despre cazuri care s-au intamplat, despre idee in sine. De ce sa fim noi barbatii catalogati ca si profitori, asta era ideea nu daca s-a intamplat asa ceva sau nu si in tara noastra
Pai idee e ca niciun barbat macar de clasa sociala medie si chiar medie spre inalta nu ajunge sa cheltuie sute de mii de euro, diamante si masini pe femei ca sa ajunga un acesta postura pe care o descrii tu mai sus.
In continuare cred ca te adresezi unor cazuri speciale caz in care nu are sens discutia.
Eu sunt un salariat un simplul om muncitor și sunt plătit o dată pe lună, pentru toată luna mea muncită de mine.
Eu nu știu de unde visezi atâtea diamante, aur mașini, luxuri.Doar Interlopii, fac atâția banii necurați ne munciți și își permit tot ce vor ei, iar asta este strict problema lor.
Eu nu mă uit la averea nimănuia și nici bogăția viața luxoasă pe care o au e și soțile lor bărbați lor este strict viața lor privată de unde au cum au procedat să aibă sumele acelea sau viața de lux.
Cu toți ajungem în fața lui Dumnezeu.
Dacă scoți din ecuație diamantele, mașinile, hotelurile, etc. vei avea, probabil sorți de izbândă. Femeile care au un anumit obiectiv bănuiesc că au acest comportament.
Nu te mai uita la influenceri sau la grupuri de femei frustrate care si-au luat teapa de la viata. Ca e si normal ca doar asta ai sa vezi acolo. E un subiect pe care l-ai deschis din prisma a ceea ce ai vazut in mass media. Ce se intampla pe majoritatea site-urilor de mass media si de socializare, la momentul actual, se numeste "brain rot". E plin de continut de tip gunoi care te indobitoceste.
Daca tu ai o parere buna despre tine si despre cum gandesti tu referitor la acest subiect, nu are rost sa-ti bati capul cu tot felul de dobitoci.
Ca o paralela de subiect, inainte daca erai prost, ramaneai prost si nu te stia nici dracu. Acum de cand cu internetul, toti prostii se intalnesc intre ei si formeaza grupuri. Exemple de grupuri sunt destule. Unele din ele chiar luate in serios in termeni legali...
Nicolette_Nathalie_1990 întreabă:
Sports întreabă:
Sports întreabă:
Biscuiteculapye întreabă: