Cine te iubește cu Adevărată da cu Adevărat. Te va iubi pentru cine ești, pentru felul tău de a fi, pentru harul pe care îl ai în prezența acelui om, pe care te iubește cu Adevărat.
Dacă vreodată un bărbat, băiat te întrebă cum stai cu ce ai în pantalonii, dacă mai ești sau nu virgină. Stai departe de acel om, ăla nu te iubește cu Adevărat și iubește ce ai în pantalonii tăi.
Un om care te iubește într-adevăr cu Adevărat, ăla o săte iubească, chiar o săte iubească mult rău de tot, așa cum ești tu cu totul, iar faptul că alegi să rămâi în acel fel ne atins, este doare alegerea ta personală, asta nu înseamnă că celălalte fete, au ceva... Orice fată orice femei este unică în felul ei de afi, așa cum orice bărbat, băiat este unic pentru o femeie.
Restul este doar în mintea celor bolnavi mintali, plini de frustrări, pe ei că nau parte de o fată în viața lor ) și sănt mulți din ăștia o să dai de ei și pe aicia))
Nu erau de acord să aștepte atât pentru asta, dar ok mersi de răspuns
Din partea mea ai tot respectul! Sa stii ca nu toti barbatii sunt disperati dupa sex. Vei intalni si persoana potrivită. Eu nu vad nimic de ras in dorinta ta. Din contra, te admir.
Nu cred ca e o idee bune, e posibil sa nu fiti compatibili la capitolul acesta si atunci casnicia poate fi un esec. Dar daca asta e foarte important pentru tine, cauta pe cineva care poate sa te astepte.
Se vor indeparta intotdeauna doar barabtii care nu au sentimente pentru tine si nu vor decat sex de la tine, deci practic se duc pe apa sambetei toti ciudatii care nu te merita.
Barbatul care te iubeste sincer si adevarat, te va astepta pana in ziua nuntii sa se culce cu tine, asta sa stii sigur.