Pleaca unde crezi ca e mai bine si sa impaci sufletul tuturor sau macar pentru tine sa faci o exceptie corecta din viata asta.
Buna.
Esti o persoana minunata, de ce nu pleci?
Nu ai nevoie de persoane de genul in viata ta.
Ai nevoie de iubitul tau si atat.Stiu, e greu economiseste niste bani si pleaca.
Indeparteaza-te cat poti de ei, chiar daca esti in depresie ei in loc sa te ridice te afunda.
Pleaca departe si fi fericita.
P.S O meriti din plin.
Buna! Iti multumesc mult pentru mesaj, cat de puternica am fost eu acum sunt cazuta intr-o profunda depresie, sunt confuza, trista, ma bufneste plansul din orice si simt ca cei din jur ma trag in jos si nu stiu unde sa incep ca sa fiu fericita...dar trebuie sa gasesc o cale pentru ca nu mai pot nici sa zambesc.Multumesc mult pentru sfat si aprecieri. Pupici!
Sa pleci unde vei avea un viitor mai bun, dar totusi mai bine ar fi sa ramii in tara ta natala, cred ce vei face alegerea corecta....Mult succes
Cred ca romeronul are efecte secundare in combinatie cu ciocolata, mai ales ca ai si plans, cum spuneai ca iti scade glicemia in astfel de cazuri. Cu mama ta trebuie sa ramai intr-o relatie buna. Chiar sa o inbunatatesti, ca doar...e mama ta si ea ti-a dat viata. Iar in legatura cu plecarea ta in Franta: uite cum e. Trebuie impacata si,, capra si varza". daca tii neaparat sa mergi, trebuie sa o convingi pe mama ta ca e buna alegerea pe care o faci. Dar atat timp cat situatia ta mediacala e destul de rea, nu ai mari sanse de convingere. Gandeste-te ca ea iti vrea binele si incearca sa te pui in locul ei. Esti o fire puternica, dar corpul tau nu e. Se spune ca atunci cand ai trupul bolnav, boala fie vine din cauza greselilor parintilor(nu fizice, ci morale) fie din cauza imbolnavirii sufletului tau. Trupul si sufletul trebuie sa fie intr-o armonie. Eu cred ca boala ta trupeasca are origine sufleteasca, asa ca trebuie sa o vindeci de la radacina. Sufletul vindeca-ti-l prima data. Sa nu uiti sa nu pleci din tara fara acordul parintilor, caci daca lor le pare rau de plecarea ta, se poate sa nu-ti mearga deloc bine si sa fie totul pe dos. Ai o legatura mult prea stransa cu ei pentru ca sa o poti rupe asa usor. Este un punct foarte sensibil. Deci mai bine nu ai pleca. Poate o sa isi gaseasca iubitul tau de lucru aici, in tara si nu o sa mai fie nevoie sa plecati. Daca o sa tte rogi mult si cu credinta la Dumnezeu, El te va ajuta la momentul potrivit. Nu te deznadajdui in El. Iar fericirea ta o sa fie completa cand o sa te intelegi bine cu toate lumea. lasa-i sa creada ce vor, nu le spune nimic. La un moment dat o sa se plictiseasca. astupa-ti urechile de gura lumii si deschide-le catre suflet. De acolo trebuie sa scoti iubirea pentru toti din jurul tau ca ei sa te iubeasca si sa fii fericita.