| Strwberrs a întrebat:

Buna dragilor! Deci eu sunt acasa si fac orele on-line. Fac educatie plastica si o fata trimite pe grup niste modele la materialul pe care trebuie sa il realizam. Eu ii zic mersi si ea zice "aha da" ca si cum ma ia la misto. Ce ar trebui sa scriu? Va multumesc si fara hate daca se poate. Funda la cel mai folositor raspuns.

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Intreab-o de ce a zis asta, ca tu i-ai zis mersi, sa vezi ce zice. Adica "la ce ai zis aha da? Ca iti zisesem mersi, sau trebuia sa trimiti altuia raspunsul asta si mi-ai dat mie din greseala? Ca nu se potriveste cand zici aha da cuiva care a zis mersi, si de aia intreb".

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu scrie nimic. Nu inseamna ca te-a luat la misto, inseamna ca nu a vrut sa stea la discutii si a lasat si ea o replica acolo ca sa nu zici ca e nesimtita si nu iti scrie nimic.

| Strwberrs explică (pentru anonim_4396):

Ideea e ca e nesimtita si are chef de cearta...

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Cel mai bine e sa o intrebe de ce a raspuns asa, ca sa se clarifice.

| Strwberrs explică (pentru Mosotti):

Exacthappy

| Mosotti a răspuns (pentru Strwberrs):

Ce e interesant este ca multi ne intreaba pe noi ce trebuie sa intrebe persoana implicata in discutie, n-am inteles asta niciodata.
Adica daca unu m-a injurat, te intreb pe tine de ce? In primul rand pe ala il intreb.

"Gagicu sau gagica se poarta urat cu mine, oare de ce?", pai intreab-o pe ea/el prima data!