| iulia0514 a întrebat:

Bună dragilor! Voiam să vă întreb dacă a mai fost pus cineva în ipoteza în care sa fie luat la întrebări de vecini că de ce nu-și întinde hainele afara!? Azi o vecina de a mea era revoltată ca eu de 7 ani nu mi-am întins rufele pe sârmă în curte:-)) am încercat sa îi explic ca am uscător de rufe dar ea nici nu ma băgat în seamă!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
15 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

și tu ai băgat-o-n seamă? N-ar fi trebuit...

| iulia0514 explică (pentru sierra1):

Drept să-ți spun m-am amuzat copios happy niciodată nu mi-ar fi trecut prin minte ca vecini mei pândesc dacă imi intind sau nu hainele!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Întreab-o direct, ce anume din țoalele tale, vrea să împrumute. ))

| iulia0514 explică (pentru floresdemayo):

Nu știu dacă o încape ceva de la mine poate un cearceaf sau o patura ca altceva nu intra pe ealaughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Doamne feri'rolling on the flooradica vecina a aruncat bomba si a fugit? rusinica rolling on the floor
nu.Ne-a pavat primaria curtea blocului si a scos sarmele de rufe.

| Fatamuntilor a răspuns:

Doamne feri'rolling on the flooradica vecina a aruncat bomba si a fugit? rusinica.Ne-a pavat primaria curtea blocului si a scos sarmele de rufe.

| iulia0514 explică (pentru Fatamuntilor):

Stai ca ieri o venit să îi dau carne ca am tăiat porcu laughing cică îs obligata sa îi dau ca asa se da la vecinii

| Lioana a răspuns:

Nu am fost niciodată in situatia asta dar orice e posibil. Unii oameni nu pot dormi linistiti de grija altuia. Asa e si vecina ta. A observat o chestie neobisnuita pentru ea si ti-a spus-o. Poate vrea sa-ti vada lenjeria intima expusa. Cine stie ce curiozitati are ea si tu nu i le indeplinesti. laughing

| iulia0514 explică (pentru Lioana):

Mai știlaughing oricum e ciudat sa tina asa socoteala, am observat eu ca se tot uita la noi in curte mai ales când ies cu copilu dar nu ma gândeam ca ea e preocupata de hainele melelaughing

| blackann a răspuns:

Nu mi-ar fi pasat si n-ar fi fost niciun motiv sa-mi ramana asta impregnat in creier...i-as fi zis sa traiasca ea in mezozoic si ayaye.

| iulia0514 explică (pentru blackann):

Nu e prima oara când face asta pandeste tot ce facem, mi-a făcut reclamație ca am făcut plaja la mine în curte cica am avut o ținută indecenta, anul trecut ne-am schimbat mașina și nu a văzut ca e soțul la volan și l-a sunat sa îi spună că sunt cu un bărbat străin la noi în casă, azi a zis că-mi cresc copilu ca în evu mediu ca nici măcar o poza nu pun și eu cu el pe Facebook! I-am zis ca am făcut copilu pentru mine nu ca să-l expun pe Facebook ca pe o marfă de la tarabă! Are probleme săracuța

| blackann a răspuns (pentru iulia0514):

rolling on the floor)) pai si tu de ce mai vb cu ea?

Pentru că nu ai încotro e mereu prezenta și ști cum se zice prietenii ți alegi neamurile ți-le da Dumnezeu!

| blackann a răspuns (pentru iulia0514):

Pai exact! nu vad de ce ai alege sa o lamuresti pe ea in privinta lucrurilor pe care TU alegi sa le faci.

Doar ignor-o, e posedata.

Corecthappy