Nu am fost niciodată in situatia asta dar orice e posibil. Unii oameni nu pot dormi linistiti de grija altuia. Asa e si vecina ta. A observat o chestie neobisnuita pentru ea si ti-a spus-o. Poate vrea sa-ti vada lenjeria intima expusa. Cine stie ce curiozitati are ea si tu nu i le indeplinesti.
Nu știu dacă o încape ceva de la mine poate un cearceaf sau o patura ca altceva nu intra pe ea
Nu mi-ar fi pasat si n-ar fi fost niciun motiv sa-mi ramana asta impregnat in creier...i-as fi zis sa traiasca ea in mezozoic si ayaye.
Nu e prima oara când face asta pandeste tot ce facem, mi-a făcut reclamație ca am făcut plaja la mine în curte cica am avut o ținută indecenta, anul trecut ne-am schimbat mașina și nu a văzut ca e soțul la volan și l-a sunat sa îi spună că sunt cu un bărbat străin la noi în casă, azi a zis că-mi cresc copilu ca în evu mediu ca nici măcar o poza nu pun și eu cu el pe Facebook! I-am zis ca am făcut copilu pentru mine nu ca să-l expun pe Facebook ca pe o marfă de la tarabă! Are probleme săracuța
Doamne feri'adica vecina a aruncat bomba si a fugit? rusinica
nu.Ne-a pavat primaria curtea blocului si a scos sarmele de rufe.
Doamne feri'adica vecina a aruncat bomba si a fugit? rusinica.Ne-a pavat primaria curtea blocului si a scos sarmele de rufe.
Stai ca ieri o venit să îi dau carne ca am tăiat porcu cică îs obligata sa îi dau ca asa se da la vecinii
anonim_4396 întreabă: