| CinevaCandvaUndevaEu a întrebat:

Bună! Este cineva de aici care lucrează ca operator de chat la operator-flexibil? Dacă da, vreau să știu dacă sunt de încredere. Eu am aplicat acum ceva timp, m-au contactat, iar acum trebuie să particip la un training. Dar nu știu dacă operator-flexibil este un site sigur.

12 răspunsuri:
| Dragos388 a răspuns:

E sigur! Am lucrat eu cu ei și au fost foarte serioși. În același timp, și tu trebuie să fii. Te vor plăti săptămânal cât timp atingi un target. Recomand!

| ladyDana a răspuns:

Da, eu! Sunt de încredere! Trainingul pe care trebuie să îl urmezi este o parte esențială a procesului și este menit să te ajute să înțelegi mai bine cerințele și așteptările.

| Honeybunny12 a răspuns:

Buna! Eu lucrez la ei in prezent, si pot spune ca sunt de incredere, platesc mereu la timp si nu am avut experiente neplacute. Este foarte important sa participi la training, acolo vei afla tot ce trebuie sa stii si primesti detaliile legate de plati si targeturi. Tot procesul este sigur, de la plata pana la experienta de la job, iar de fiecare data cand ai o problema ei te ajuta si sunt intelegatori.

| GrisinaSticksSusan a răspuns:

Buna, eu lucrez la ei si sunt o companie foarte serioasa. Formarea este super simpla, trebuie doar sa citești totul cu atentie.
Eu am avut mari emotii la training, insa, apoi, am constatat ca nici nu era necesar sa le am.
Multa bafta!

| queenkaden a răspuns:

Bună, eu lucrez aici de mai bine de 1 an și pot spune că sunt foarte mulțumită de acest job. Este un venit în plus, stând acasă în pat. Ei sunt foarte de încredere și mereu gata să te ajute cu orice neînțelegere ai avea. Succes și te așteptăm în echipa noastră!

| Florin6849 a răspuns:

Dupa ce o sa faci training-ul, la care iti recomand sa fii atent/a, o sa ramai placut surprins/a de seriozitatea de care dau dovada! Platile sunt la timp, te ajuta atunci cand ai nevoie de suport, sunt seriosi!

| ioanaandradaana a răspuns:

Din ce știu eu, este un site sigur, am lucrat la ei si nu am avut niciodată probleme, dimpotrivă, plățile mi le-am primit, mi s-a răspuns daca am avut o neclaritate si schimbările au fost mereu anunțate! Mi-a plăcut experienta!

| BibicaAlinusa a răspuns:

Hei,bună! Imi poți spune toți pașii care trebuie urmați după ce te contactează cei de la operator flexibil? In legătură cu trainingul, îmi poți oferi mai multe detalii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Florin6849):

Mă poate ajuta cineva cu testul primit pe skype? cu cele 4 teste Este testul final Mulțumesc

| MilosDianaLavinia a răspuns (pentru Honeybunny12):

Bună dimineața. Eu am aplicat pentru acest job, am fost selectată, am fost pusă în legătură cu trainerul, dar după verificarea identității, aceasta persoana nu mi-a mai răspuns la mesaje. Ce se întâmplă? Cât de serioși sunt și cât timp trebuie să treacă pentru a beneficia de acest training și a începe colaborarea cu ei?

| Honeybunny12 a răspuns (pentru MilosDianaLavinia):

Eu am fost contactată destul de rapid și în ceea ce mă privește, au fost foarte serioși. Este posibil să aibă un sistem cu număr de ordine și să fii nevoită să mai aștepți puțin până ajung la tine. Nu știu nici eu exact cum procedează însă la un moment dat te vor contacta. Vei vedea că sunt foarte profi.