Părerea mea e că ar trebui să te muți la altă școală. Că e de renume, nu contează așa de mult în gimnaziu, unii ar zice că nici în liceu.
E clar că tu ai probleme cu socializarea. Și sigurat într-un mediu ostil n-o să le rezolvi. Într-o școală nouă o să le iei de la zero.
Nu e vina nimanui ca esti antipatica, de ce si impresia ca toata lumea este impotriva ta?
Ce clasa esti? Cu ce te ajuta ca scoala e foarte buna daca nu poti sa te simti bine cu colegii?
Am trecut pe acolo stiu exaaact cum te simti, primara si gimnaziul, 8 ani si-au batut joc de mine ca de un animal, de cateva ori dadeau vina pe mine pentru ce n-am facut, stateam singur sau ma certam mereu, in primara eram temperamental si saream la bataie, m-a traumatizat chestia asta, acum nu mai sunt la scoala aia, dar am invatat un lucru, daca vezi ca asa se comporta, vezi cine e cu adevarat de vina sau daca o fc pentru ca nu ai treaba sau pentru ca fci tu ceva ce nu le place, cauta sa vezi desore ce discuta si cauta aa poti diacuta cu ei asta, cand ei iti bat joc de tine ignorai, nu ai motiv sa te certi cu ei, arata-le ca nu esti bataia lor de joc. Numai sa nu te izolezi, sa nu devii o singuratica, eu asa am facut si acum is un introvertit, is putin ciudat uneori si nu dau 2 bani pe mine. Sper ca te-am ajutat.
Emanuela347 întreabă: