Toate cele ce le-ai mâncat sunt de post. Şi margarina. Dacă la asta te-ai referit
Da...
vezi ca intr'o ora mori ...
esti culmea ft...
i'ai mankt chips-urile lu ioana
Doar esti pricess, ce conteaza, faci ce vrei. nu te-ai prea infructat, poti sa bagi mai mult in tine. ce daca o persoana tine post si apoi zice du-te in-----, la ce folos postu? depinde ce fel de persoana esti nu ce post tii, dar in fine, ai mancat cam putin ti-ar prinde bine inca ceva.
Da acolo Ceva impotriva, daca nu vreti sa da-ti raspunsuri clare. nu mai raspunde-ti aiurea. Spene-mi tu draguta cum se zice daca nu se zice"infructat"
Site-ul asta cica e ca un ajutor pentru oameni, dar eu cred ca mai mult e bataie de joc:-|
Piti. printeso. ti-am spus eu cum se scrie. se scrie infruptat. A, si crezi ca ne impresionezi cu ploaia aia de stupizi? Uite, iti propun sa imi dai stupid la toate raspunsurile. ce zici? Te tine? Sa fie cod rosu la stupizi
Da acolo Ceva impotriva, daca nu vreti sa da-ti raspunsuri clare. nu mai raspunde-ti aiurea. Spune-mi* tu draguta cum se zice, daca nu se zice"infructat"
Site-ul asta cica e ca un ajutor pentru oameni, dar eu cred ca mai mult e bataie de joc:-|
Tu chiar crezi ca o sa ajungi in rai mancand asemenea porcarii? mai degraba te imbolnavesti. Nu ti-ai stricat postul si la varsta ta e suficient daca nu mananci fripturi si mezeluri. Crezi tu ca asta e calea spre rai? sa mananci covrigi si sa dai voturi stupid pe TPU?
Multumesc pentru raspuns Raul :*[ai fundita:*]
cristacheceliute: zi mersi ca nu ti-am dat si tie stupid
Sarumana! nu stiu ce ma faceam daca imi luam vreun stupid Iti dai seama ca tu poti da doar unul dar poti primi 20, nu? Gata, hai sa facem pace, pupici roz de post!
Ignorai pe cai care spun "jigniri" la adresa ta, asa e pe TPU =l
Grigore1239 întreabă: