anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună fetelor, am o curiozitate, de obicei cand purtati pantofi cu toc inalt 12 - 15 cm, si a doua zi reveniti la pantofii obisnuiti cu un toc mai mic sau fara toc, simtiti diferenta dintr e un pantof cu toc inalt si un pantof cu tocul jos? Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Bianka26 a răspuns:

Da, se simte diferenta. O zi intreaga stand pe toc inalt, iar a doua zi purtand toc jos, se simte o diferenta considerabila. Dar tot cel mai bine te simte cu tocul jos, desi unele fete chiar au nevoie de tocul inalt, de exemplu eu happy asa ca m-am obisnuit cu tocul inalt laughing

25 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Eu nu port tocuri, deocamdată.

| olga13surugiu a răspuns:

Da se simte diferența dar mai mult cand imediat după tocuri te schimb în pantofi obisnuiti. Nu stiu cum alte fete dar mie îmi e comod sa port tocuri deși multe prietene îmi spun ca pe dinsele le dor picioarele după asta.

| Lavinia_Banu_2000 a răspuns:

Da se simte diferente cat de cat

| Elyiela a răspuns:

Da se simte o diferenta. E mult mai comod un pantof fara toc

| Anonima0702 a răspuns:

Nu neapărat. De obicei o simti cand porți toata ziua si te dor picioarele si in momentul in care iei altceva sau umbli desculta se simte diferenta. Tocurile cu un toc mare iti indoi foarte tare piciorul si in momentul in care le dai jos si le pui pe podea te doare putin pentru ca ti se indreapta.

| Yaesmin a răspuns:

Normal ca se simte diferența.Pantofii fără toc sunt mai comozi.Eu nu prea port pantofi cu toc deoarece am 1.75.(sunt foarte înaltă).

| Freya1 a răspuns:

Avand in vedere ca nu port tocuri decat la evenimente si acum posibil sa nu mai pot purta deloc da simt diferenta.
Se simte diferenta si de la adidasi la ghete sau cizme

| OAly a răspuns:

Bineinteles ca se simte diferenta. Cu cat e mai scund tocul cu atat e mai comod.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Freya1):

Dar acum, din ce cauze numai poti purta tocuri? Ce varsta ai? Multumesc

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Bianka26):

Multumesc pentru raspuns, ce varsta ave ti?

| Bianka26 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Eu am 16, dar cand merg la liceu port tenesi cu toc sau adidasi cu toc, nu tot timpul dar in general, da.

| Cocar_Claudia_1974 a răspuns:

Dacă ii schimb în aceeaşi zi simt diferența

| Freya1 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

22.Am suferit luxati de rotula la ambi genunchi si imi este frica sa nu patesc ceva ca sunt sensibila.nu pot nici sa stau mult in picioare...

| Notmyaccount a răspuns:

Nu stiu daca intre tocurile de 15 si alea de 3 e vrro diferenta. Dar sigur intre "dintr e" si "dintre" e o diferenta mare. happy

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Notmyaccount):

Decit sa dai raspunsuri aiurea mai bine taci.

| DariaPaula11 a răspuns:

Da, se simte! Adică acum ai doi metri și apoi ai unul jumate...și se mai simte, cu tocurile alea înalte avea poți merge dacă mergi pentru prima dată
.
Cu cei normali te simți ff bine!
Pui niște întrebări super faine laughing

| Albastric286albastric a răspuns:

Clar da, se simte o diferență destul de mare, adică gândește-te ca si cand ai sari pe o trambulina jumătate de ora apoi ai incerca sa sari pe pământlaughing)

| FloareaLotusuluiAlb a răspuns:

Pai eu cand am purtat prima oara tocuri abia ma puteam tine pe picioare asa ca mereu luam tocuri, tocuri si iar tocuri si cand a trebuit sa merg la scoala am lu-at pantofi normali abia ma puteam tine pe picioare cu pantofi normali. xD

| minrest a răspuns (pentru Notmyaccount):

Nu este. E o diferenta de un spatiu, se tasteaza din greseala si nu se observa la corectare.

| CristianaBianca a răspuns:

Da, se simte diferența, dar depinde de cat de des porti tocuri.

| FoundYouLover a răspuns:

Da, se simte bine diferenta.Se merge mai usor in pantofi fara toc. Dupa ce descalti pantofii cu toc te dor picioarele in ultimul hal, de-ti vine sa nu mai porti tocuri cel putin 3 zile.Pamtofii cu toc ii simti si cand ii porti, sunt incomozi, n-ai cum sa uiti de ei cand te dor picioarele, in schimb daca dupa ei incalti unii fara toc sau cu toc mic parca dupa 5 minute nici nu-i mai simti.Sunt asa comozi incat ai impresia ca umbli desculta.

| Notmyaccount a răspuns (pentru minrest):

Zici tu?

| minrest a răspuns (pentru Notmyaccount):

Pai sa iti dau un exemplu, mai mica decat diferenta intre ''vrro'' scris de tine si ''vreo'', cum ar fi fost corect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, se simte o diferenta uriasa. happy

| IKiraVlane a răspuns:

Normal ca se simte diferenta, e si logic! de ce? vrei sa porti?