| Mihail01Johan a întrebat:

Buna Fraților, am o întrebare, exista totusi vreun magazin online in care sa pot comanda o mobila buna, dar sa nu includă, ca și material de tip,..., Pal, Lemn Ars sau... știu și eu orice, doar sa fie numai din lemn masiv sau material dur în care sa mă țină, cel puțin 5 ani, aștept răspunsurile voastre, va mulțumesc, dau Funda!

4 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Eu iti zic o chestie general valabila, daca vrei o mobila cu adevarat de calitate, mergi la o tamplarie si le zici exact ce ai nevoie si din ce material ca astia se ocupa de regula si de partea de tapitari, pe tine nu te intereseaza ca au ei contactele lor si le trimit la tapitat chiar daca nu fac ei direct. Acolo oamenii iti vor face exact ce vrei tu si fara sa iti umfle pretul pentru simplul fapt ca ei nu au brand. Asa de pe orice aplicatie/magazin ai lua, deja ai platit cu 20-30% mai mult pentru brand si comisioane/intermediari/hosting/marketing etc. Eu cunosc o astfel de tamplarie buna dar nu stiu daca te ajuta pe tine sa vii in Giurgiu ca asa tamplarii mai sunt si in alte orase.

| Dismally a răspuns:

Sut destule, cauta pe google. Te tine si PAL-ul mai mult de 5 ani, dar daca tu vrei lemn masiv gasesti, vezi doar ca e foarte grea mobila din lemn masiv. Daca va trebui sa te muti va fi un cosmar caratul.

| Mihail01Johan explică (pentru Dismally):

Mulțumesc frumos, pentru Răspuns, apreciez gestul!?

| Mihail01Johan explică (pentru siriusblack98):

Mulțumesc mult,..., Apreciez gestul, o să mă orientez sa vad daca găsesc o mobila calumea pana la urmă ✌️?!