anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fusei azi la un magazin de haine, mi-am cumparat cateva hainute, dar nu aveam nici o sacosa sau rucsac la mine doar portofelul cu bani, in timpul in care eram in fata vanzatoarei sa platesc era o doamna inaintea mea, si-a achitat hainele si le-a lasat sa se duca sa cumpere o sacosa, si i-am spus sa imi cumpere si mie, i-am dat 1 leu, a cumparat si imi spune : Fix 1 leu o fost sacosa rolling on the floor) zic eu : asa scump? nu se poate. cica poti sa te duci langa magazinul apropriat. va dati seama ca nu m.am dus pentru 50 de bani, acum sper ca o sa intelegeti ce m.a deranjat pe mine, nu este vb de bani ci pentru. ca m.a fraierit pe fata laughing
Voi ce parere aveti despre persoanele de genu?

6 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Se numesc atreprenori. laughing Le ceri să-ți facă un serviciu, te taxează.
Nu trebuie să te deranjeze, de fapt n-are de ce să te deranjeze. Respectiva a considerat că efortul ei de a-ți cumpăra o sacoșă face 50 bani. Puteai să-ți cumperi singură sacoșa și nu aveai nici o problemă. Ce anume te deranjează? Că cineva nu ți-a făcut un serviciu gratuit? Obișnuiește-te. Asta e lumea în care trăiești.

| LoveSleep a răspuns:

A fost un leu, nu te-a mințit nimeni. Nimeni nu te fură cu 30 de bani. Mai ales dacă i-a dat rest, îți dai seama că nu a ascuns rapid ăia 30 de bani ca și cum erau 300 de euro. Și nici nu știu de ce ai mai întrebat cât a fost, nu i-ai dat 10 lei.

| Lumideea a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu ai inteles, am specificat ca nu ma deranjeaza acei 50 de bani laughing

| Lumideea a răspuns (pentru LoveSleep):

SI nu am intrebat eu cat a fost, ea mi-a spus citeste mai atent

| Lumideea a răspuns (pentru Hammurabi):

M-am invatat minte, asta este o lectie laughing

| Bondarel99 a răspuns:

Dacă era o sacoșa din aia mare și groasa atunci e posibil sa fi avut dreptate. Sunt unele magazine care dau și sacoșele mici cu 1 leu.