Drăguţa nu mai exiată prieteni adevăraţi, chiar acum 2 zile am pătiţo. Eram cu " bff", şi ea s-a întâlnit cu iubită-su şi cu cel mai bun amic al ei, şi amicul ei i-a zis unei colege " îmi vine s-o omor pe asta" şi eu eram în faţa lui am tăcut, nu am zis nimic. dar tot " bff " care se lăuda că îmi este amică a durut-o fix în c*r, l-a lăsat pe " amicul ei cel mai bun " să " mă ameninţe" şi eu nici nu-l cunosc pe retardatu ăla , asta s-a întâmplat acum 2 zile. iar ieri tot " bff" i-a zis lu dirigu că nu-i dau o carte şi că am făcut-o "proastă" şi dirigu a dat vina pe mine, dar după ce i-am povestit ce s-a întâmplat mi-a zis că " nu există prieteni, totţi sunt pe interese" şi îi dau foarte mare dreptate. .
Dacă eşti bun, eşti luat de prost.
Deci. las-o, fă-ţi altă prietenă cu care te înţelegi cel mai bine...tot ea se va întoarce la tine când va avea nevoie de ceva
Ai dreptate cu ultima parte pentru ca am facut asa mai demult si a venit la mine
da dar eu vr sa o fac pe Y cu X sa se certe si sa n mai vb nicio data, ca sa pot sa fiu linistita
Si mie mi se intampla exact la fel, cand e "Y" in clasa, nici nu ma observa, face exact ca in cazul tau, iar cand nu este, sta numai cu mine.
Cred ca ar trebui sa iti faci alta prietena, pentru ca, dupa ceea ce ne-ai popvestit, nu se comporta ca si cea mai buna prietena. Cum spunea si IlegalSmile, nu mai exista prieteni adevarati.