| Annabelle2002 a întrebat:

Buna! Imi amintesc ca atunci cand eram in scoala generala acum 8-10 ani, baietii obisnuiau sa dea palme peste fund fetelor, unii chiar le apucau bine de fund laughing. Sunt curioasa daca se mai obisnuieste si in ziua de astazi. Voua vi se intampla? Cum va simteati?

4 răspunsuri:
| DepikaPadukone a răspuns:

Știu la mine la școală se făcea asa și gici ce? Le plăcea și râdeau și ba chiar și pe stradă făceau așa ele tot nimic nu spuneau râdeau eu nu făceam așa ceva era clar ce fel de om este dacă faci așa ceva. Sau accepți sa țise facă așa ceva și sa razi sa nu spui nimic. Nici una nu spunea de ce face asa ba chiar râdeau și fugeau după ei și atata nimic nu se întâmpla. O făceau și ăia de la clasele mari și ăia mai mici de la clasele noastre. Cred ca țisa făcut dor să te apuce cineva... mai mult ca sigur.

| Together a răspuns:

Pot spune ca dupa 30 pare a fi foarte deranjant daca nu sunt intr-o relatie cu tine, am facut asta din instinct de 2 ori cu tipe cu care am simtit ca am avut o conexiune in dans si una m-a amenintat cu bataia intr-un mod foarte vulgar iar alta m-a privit ca si cand am dezamagit-o complet.

| alexandradlr a răspuns:

Atat le-ar trebui ca le-as sparge tot ce au ei mai neprețuit.

| VoidEternal a răspuns (pentru alexandradlr):

Xbox-ul?