Cred ca ai visat. Data de 5.08. 2022 nici nu a fost. Poate o sa umble femeile in bikini sau in tanga in visele tale sau in visele tale.
Cred ca ai visat si tu si prietenul de mai sus.tu vorbesti de luna august.el vorbeste de luna mai...si noi suntem in luna aprilie..hahaha
" îmbrăcată cu î-ia strânși de parcă cerșea un viol / o-palma peste bucile alea ale ei! "
Repetă după mine până când îți intră bine în cap: "Nici o femeie, indiferent cum este îmbrăcată, nu "cerșește să fie violată""
Numai un agresor sexual poate gândi în felul ăsta, dar tu nu ești un agresor sexual, nu-i așa?
Eu nu am visat, eu doar am citit ce a scris si dupa a modificat.Asa ca iti acept scuzele
Violul este un act de violenta extrema, care include bataie si restrictie corporala, altfel nu poate avea loc. Tu poti avea erectie in timp ce exercitii violenta extrema? Exact; banuiam eu ca nu. Asa ca, nu cersea un viol. Iar palma peste fund, nu e nici asta o forma de gratificatie sexuala, ci violenta sexuala, cu scopul de a umili o femeie pentru ca e femeie, si pentru ca e mai slaba fizic. Femeile nu sunt vinovate pentru violuri, ci barbatii frustati, lipsiti de busola morala si rudimentari, de asemenea sadici, ca sa poata avea erectie in timpul exercitarii violentei, si psihopati, ca sa poata nega orice drept unei fiinte umane. Dar, stiu, in unele biserici, altfel se invata. Blaming the victim much?