Mi-a fost tradata de cateva ori dar de obicei cand am incredere in cineva stiu de ce am. Cea mai mare incredere o am in mine si totodata de mien ma tem cel mai mult. Eu sunt cel mai bun prieten al meu dar si cel mai mare dusman.
Sincer, nu stiu. Cea mai mare...in nimeni. Dar pot spune ca am incredere intr-o prietena buna, doua chiar. Da, mi-a fost tradata, m-am simtit rau, am plans, am trecut peste, am iertat.
In Bitter, normal. Da mi-a fost tradata de un amic de-al meu francmason care era de fapt barman la barul din colt.
Intotdeauna am avut incredere in mine, cand am avut in alta persoana am fost tradata( am patit asta o singura data si am invatat lectia).
Încredere nu am in nimeni, am crezut in anumite persoane foarte apropiate dar m-au dezamagit profund.
Eu am cea mai mare încredere în cele mai bune prietene, sunt în număr de 4 şi mi-au demonstat de fiecare data că pot avea încredere totală în ele, m-au şi dezamăgit, dar cu bune, cu rele sunt totuşi prietenele mele!
In mama. . cred ca toti suntem tradati in viata, dar este esential, de aici invatatm sa nu avem incredere in oricine.
Da, chiar zilele astea am avut parte de o tradare din partea unei prietene pe care o consideram foarte buna( de fapt, nu am incredere in nimeni, foarte greu capat incredere in cineva, trebuie sa fie o persoana deosebita! Sa te inteleaga si la bine si la rau! sa nu-ti intoarca spatele cind ai probleme?!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: