Http://www.TPU.ro/......umai-dupa/
Atunci imi spui si mie ce reprezinta comentariul tau de aici ca ai 11 ani?
atunci eu cred ca pentru. varsta asta te comporti bine pe site. Scrii destul de accesibil si corect, am observat ca te interesezi f. rapid pe Internet ca sa daruiesti informatii si sa fii utila. Bravo tie, pentru. o varsta asa frageda te comporti mai mult decat onorabil.
Nu trebuie sa fii bagata in seama pe site, trebuie doar sa fii utila si sa ajuti. Lumea va face diferenta si-ti va recunoaste meritele mai tarziu domnisorito.
Fiindca esti aici sa-i ajuti pe altii cu raspunsurile tale sau sa ceri ajutor prin intrebari, nu ca sa fii bagata in seama. Esti un user aboslut obisnuit, nu ai nici o particularitate care sa te individualizeze, asa cum nu avem nici unul si, prin urmare, esti tratata ca un user obisnuit.
Chiar daca traesti cu aceasta impresie, asta e parerea ta, eu cred ca gresesti.Pe TPUtoti avem aceliasi reguli care trebuie sa le respectam, mai e unul care prin raspunsul lui creiaza o stare, dar asta e lumea in care traim, nu toata lumea trebuie sa semene cu noi. Asa ca fii calma si nu te lasa prada aparentelor.
Ce intrebari incitante ai pus, ce raspunsuri utile si inteligente ai dat, pe cine ai ajutat, esti multumita de activitatea ta de pe TPU? Cred ca trebuie sa dai dovada de o implicare mai mare in problemele ridicate de comunitate.
Ignorata zici...de ce? Rolul tau pe site e sa raspunzi la intrebari sau sa le pui, de asta esti aici, nu? Cum poti fi ignorata la asa ceva?
Suza-ma dar cine esti tu? Sa ati dea toata lumea inportanta? Esi de pe site daca nu ati convine