Am talent la desen și sincer, nu l-aș da pe orice alt talent existent, în ciuda faptului că uneori îmi doresc să am voce și să pot cânta, pentru a nu o mai auzi pe sor'mea "Realizezi că ești complet afoană, nu?".
Când sunt fericită, desenez.
Când sunt tristă, desenez.
Îmi creez propria mea lume, iar toate gândurile le aștern pe o bucată de hârtie, care în realitate asta înseamnă mult mai mult.
Îmi descarc orice emoție negativă sau pozitivă și o transpun prin forme, umbre și hașurări.
Pot desena orice și asta mă face să mă simt foarte împlinită.
Imi plac ambele talente, dar aleg pictatul. De ce? Hmm... ei bine recunosc la pictat ma pricep binisor, mi-e imi place sa desenez mai mult in creion. In schimb aleg pictatul, deoarece mereu mi-a placut faptul ca poti picta peisaje, sa pictezii ideii din capul tau, sa fii creativ. Sa potii picta o lume inventata de tine in tot felul de culorii.
Cantatul chiar nu ma reprezinta.
Legat de cantat e frumos sa ai voce, dar imi place mai mult pictatul.Imi place cum pictorii pot picta cam orice, cum se joaca cu culorile.
Cu siguranta mi-as dori sa am voce. Ascult muzica in cea mai mare parte a zilei, mai si cant cand nu ma aude nimeni, insa vocea mea nu suna prea bine. Cat mi-ar fi placut sa cant precum Bon Jovi, Brandon Flowers, Adam Levine sau Joey Tempest (trupa Europe) ... De asemenea, opera imi place foarte mult. Legat de pictura, nici la aia nu ma pricep prea bine, insa nici nu ma pasioneaza. Chiar daca exista tablouri care se vand pe sume frumusele, in general artistii nu sunt pretuiti la adevarata lor valoare.
Îl am deja pe al 2-lea, pe primul nici nu mi l-aș dori
Pictura mă ajută să mă dezvolt psihic, emoțional, este oglinda imaginației mele, a gândurilor, a viselor. Este un mod de exprimare a personalității, a felului de a fi și a gândi, practic, te poate defini ca persoană, poate dezvălui multe. Pentru mine nu e o simplă atașare a unui lucru pe o foaie.
Aș dori să am talent în pictură.E ceva ce m-ar relaxa și mi-ar face plăcere. Nu aș avea curajul să când în fața unor oameni; într-un fel sunt mai timidă. Așa că mai bine stau acasă și pictez.
Multumesc si va felicit pe toti pentru raspusurile frumoase! Va trebui sa aleg un "cel mai bun raspuns", dar asta nu inseamna ca nu mi-au placut toate. Pentru cei care au ales pictatul ( cand am spus "talent in pictura" m-am referit la mai multe, spre exemplu desenat in creion sau schitat figurine etc.), si eu la randu-mi as opta pentru acelasi lucru. Va multumesc inca o data tuturor!