| alina4402 a întrebat:

la școala este o fata pe nume Vanessa care este cam pitipoanca si se crede cea mai populara din scoala, cand de fapt este o curva cu doua fete si cu niste aere de diva(Ex:cand eram la ora de educatie Fizica si vorbeam cu o fata ea a venit repede sa vada ce vorbim noi). Aceasta "diva" ma calca pe nervi.
Ce sa-i fac si cum sa procedez cu ea?

Răspuns Câştigător
| fundrive78 a răspuns:

Pe astia de genul asta cel mai mult ii doare indiferenta. Sufera la gandul ca nu sunt tot timpul in centrul atentiei, tocmai de aceea se baga in discutii fara sa fie invitata. Completa ignorare este cea mai simpla solutie va vedea ca nu te temi de ea si ca nu te poate ataca prin felul ei de a fi. Ea este doar atat de importanta in viata ta pe cat vrei tu sa fie. Faptul ca te enerveaza ii da un avantaj psihologic asupra ta si ii sporeste importanta tocmai de aceea apare neinvitata pentru ca stie ca te enerveaza si te poate domina prin comportamentul ei infect, dar crede-ma ca ea e mult mai nesigura si mai speriata ca tine numai ca nu o arata. Nu te lasa atacata zambeste-i si intorce-i spatele pur si simplu. Cand va realiza ca nu mai are nici o putere asupra ta si ca nu te mai deranjaza prezenta ei ba chiar esti indiferenta atunci ea va fi cea care se va oftica. Bafta!

5 răspunsuri:
| adrianpolice a răspuns:

Pai eu zic sa o chemi sa vorbiti intre 4 ochi, si zii ce crezi tu despre ea si ce cred alti despre ea, mai zi ca nu o sa ajunga nimic in viata cu atitudinea ei si o sa o puna pe ganduri... sau poti sa o ignori fara sa o bagi in seama de loc, si nu numai tu mai multi, iar ea cand o sa vada ca nu e bagata in seama o sa fie mai prietenoasa.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Din exemplul furnizat, nu reiese cum ca ar fi curva.
Din modul in care te exprimi tu, reiese clar cine e pitipoanca. Ce zici de asta?
Cred ca ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a judeca pe cineva. sau, daca e greu cu ganditul, mai uita-te din cand in cand, cu un ochi critic, in oglinda.

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Nu o mai baga in seama!
mie mi se pare ca ai deja niste ganduri criminale in pinvinta eilaughing

| Aiwendil a răspuns:

Nu o mai baga in seama.Stai cat mai departe de ea. Fete de genul asta sunt foarte periculoase.O stiu de pe propria mea piele.Asta te ia la bataie si chiar daca ai spune-o la diriginta sau diriginte, se va potoli o vreme si apoi o va lua de la capat.Cel mai bine e sa taci. Daca ii demonstrezi ca esti destepta si ii dai replici taioase, nu se va potoli, ci va incerca sa se razbune.

| alina4402 explică (pentru fundrive78):

Multumesc!