E un bou si un idiot, desparte te de el e gelos si prost ce cauti cu asemenea specimen? Ce varsta ai?
Dacă e gelos pe o relație online, nu e de bine, te-a mai si amenințat, mai bine scăpa de el înainte sa treacă la mai rău, este un om posesiv si gelos.
Adica, el nu stie ca relatiile virtuale sunt de domeniul fantasticului, nu sunt ceva real?
Posibil se gandeste ca mai tii legatura cu imaginarul din fanteziile tale online.
Spune i sa stea linistit ca el este iubitul tau real si restul a fost o copilarie, asa... naiva.
Daca nu te cauta, inseamna ca cauta motiv de despartire si-a gasit.
Atunci e si mai nasol ca e gelos pe atâta lucru. E ca si cum i-aș spune eu soțului meu ca îmi place de Brad Pitt si el sa devină gelos oricum amenințarea aia cu "ai încurcat-o" nu miroase a bine, e un pic red flag din partea mea
Pai aia chiar nu a fost iubire si nici relatie, deci nu ai mintit, deoarece nu te-ai intalnit niciodata cu nimeni, iar placutul cuiva fara ca ala sa stie NU este inselat si nici nu este considerata relatie.
NIci nu are ce sa-ti ierte actualul prieten, ca nu ai facut nimic rau!
Dragosteala virtuala? Si el se simte inselat? Va fi gelos si pe AI. Cred ca e doar un pretext ca sa te lase. Lasa-l tu pe el ca e netot.
Am explicat si lui asta, si a fost de acord într-un final.
gabytza_7109 întreabă:
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: