| liviaArianna a întrebat:

Bună, cineva? la început de relație i-am zis iubitului meu că eu nu am iubit pe nimeni in trecut, dar adevărat e că eu am fost îndrăgostită de un băiat virtual 3 ani care nici nu mă baga în seamă, dar in rest eu nu am avut niciun iubit sau sa dorm cu cineva, el a fost primul, într-un final, i-am zis si asta de cel virtual din trecut, dar părea foarte supărat, si a zis ca am încurcat-o
A zis " tu începi să mă minți de acum? Si de atunci el se purta rece, nu mi-am cerut iertare
Credeți că mă mai poate ierta vreodată? Chiar așa de mare greșală am făcut?
Dacă iubita voastră decurge la o astfel de situație a-ți fi asa de rau supărat?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca iubitul tau este cam netot. Nu merita sa fii cu el.

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

E un bou si un idiot, desparte te de el e gelos si prost ce cauti cu asemenea specimen? Ce varsta ai?

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă e gelos pe o relație online, nu e de bine, te-a mai si amenințat, mai bine scăpa de el înainte sa treacă la mai rău, este un om posesiv si gelos.

| ioana748 a răspuns:

Adica, el nu stie ca relatiile virtuale sunt de domeniul fantasticului, nu sunt ceva real?
Posibil se gandeste ca mai tii legatura cu imaginarul din fanteziile tale online.
Spune i sa stea linistit ca el este iubitul tau real si restul a fost o copilarie, asa... naiva.
Daca nu te cauta, inseamna ca cauta motiv de despartire si-a gasit.

| liviaArianna explică (pentru Madaxo97):

Nu era relație online, doar îmi placea de el, atât.

| liviaArianna explică (pentru CristiDinBucuresti):

El are 20 eu 23

| Madaxo97 a răspuns (pentru liviaArianna):

Atunci e si mai nasol ca e gelos pe atâta lucru. E ca si cum i-aș spune eu soțului meu ca îmi place de Brad Pitt si el sa devină gelos laughing oricum amenințarea aia cu "ai încurcat-o" nu miroase a bine, e un pic red flag din partea mea happy

| Violleta2022 a răspuns:

Pai aia chiar nu a fost iubire si nici relatie, deci nu ai mintit, deoarece nu te-ai intalnit niciodata cu nimeni, iar placutul cuiva fara ca ala sa stie NU este inselat si nici nu este considerata relatie.
NIci nu are ce sa-ti ierte actualul prieten, ca nu ai facut nimic rau!

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă este gelos nu te încurca cu el.

| Dragobeta a răspuns:

Dragosteala virtuala? Si el se simte inselat? Va fi gelos si pe AI. Cred ca e doar un pretext ca sa te lase. Lasa-l tu pe el ca e netot.

| VoidEternal a răspuns:

Băieții virtuali e cei mai răi...

Prietenul tău trebuie să se maturizeze.

| liviaArianna explică (pentru Violleta2022):

Am explicat si lui asta, si a fost de acord într-un final.