E clar ca relatia voastra nu mai merge.Mai bine stati de vorba si despartiti-va amiabil. Fara cearta si scandal.Cand orice faci nu este bine pentru el este clar. Daca el nu o spune asteapta sa o spui tu.Ma refer la despartire.Ca,poate mai tarziu, sa iti reproseze ca tu ai vrut despartirea, nu el.
Bune. Cel mai indicat ar fi discutia deschisa. Nu trebuie sa suferi din cauza cuiva care nu te marita. Spune-i ca nu mai poti sa continui asa. Poate are un motiv.
Uite ce îți zic eu: nu merită. Dacă era serios și tot tacâmul nu se comporta așa. Zi-i că nu mai vrei să fii cu el și gata . Nu moare nimeni. Și crede-mă, o să găsești tipi mult mai buni decât el.
Despartiti-va definitiv, voi nu mai aveti nimic in comun, relatia voastra nu mai merge.Dar inainte poarta o discutie serioasa, sa vezi daca mai merita relatia voastra vreo sansa.Nu te pripi sa-i spui ca va despartiti.
Buna! ceea ce te sfatuiesc eu sa faci este sa incerci sa dicuti cu el si sa il intrebi direct care este motivul pentru care voi doi v-ati distantat... cu siguranta este ceva dar poate el nu are curaj sa-ti zica asa ca trebuie sa fii tu cea care deschide subiectul. Poate este o problema delicata ce il sacaie sau cel mai rau are pe altcineva. Nu cred ca ar fi indicat ca tu sa te desparti de el fara ca sa primesti macar o explicatie. Asa nu ai face decat sa-ti faci singurica mai mult rau. Deci trebuie neaparat sa ai o discutie cu el si cat mai rapid, sa poti clarifica lucrurile. iti urez bafta:*
Draga mea, cine stie poate ca nu a fost sa fie si trebuie sa luati o pauza, daca nu mai vrei sa suferi.Parerea mea.
MadaAwwr întreabă: